05 Mayıs 2024, Pazar Gazete Oksijen
Haber Giriş: 28.08.2023 17:17 | Son Güncelleme: 29.08.2023 09:55

Sabancı Çifti'nden iyi haberler var

Yunanistan kıyılarında deniz kazası geçiren Ali Sabancı-Vuslat Doğan Sabancı Çifti'nden sevindiren haberler geliyor. Vuslat Doğan Sabancı'nın bugün normal odaya alınması kararlaştırıldı. Ali Sabancı'nın ise iki üç gün içinde normal odaya geçirilmesi bekleniyor
Sabancı Çifti'nden iyi haberler var

Lipsi Adası kıyılarında geçirdikleri deniz kazasından sonra Leros ve Bodrum üzerinden İstanbul Amerikan Hastanesi’ne getirilen Vuslat Doğan Sabancı-Ali Sabancı çiftinin durumları hızla iyiye gidiyor.

Yüzünden yaralanan Vuslat Doğan Sabancı geçen cuma günü getirildiği Amerikan Hastanesi’nde Dr. Reha Yavuzer, Dr. Ömer Faruk Ünal, Dr. Selahattin Özmen ve Dr. Zekai Yaman tarafından ameliyat edilmiş ve operasyonun ardından düzenli solunum sağlanabilmesi amacıyla mekanik ventilasyona tabi tutulmuştu. 

Ertesi gün durumu hızla iyiye gidince, solunum makinesinden çıkartılmış ve uyandırılmıştı. Ayağa kaldırılıp yürütülen Vuslat sabancı oğulları Emre ve Kaan ile de görüşmüştü. 

İyileşme süreci hızlandı

Özellikle pazar günü ve bugün iyileşme süreci hızlanan Vuslat Doğan Sabancı’nın normal bir odaya alınması kararlaştırıldı. Sabancı’nın tedavisinin bu akşam saatlerinden (pazartesi) itibaren normal odada devam edeceği öğrenildi.

Leros’ta 6 saat süren operasyonda dalağı alınan, Amerikan Hastanesi’nde ise aort damarına stent takılıp, pankreasının bir bölümü alınan Ali Sabancı’nın sağlık durumu da olumlu yönde seyrediyor. Extube edilen, yani solunum makinesinden ayrılan Ali Sabancı’nın da 2-3 güne kadar normal odaya alınması bekleniyor.