02 Mayıs 2024, Perşembe Gazete Oksijen
Haber Giriş: 10.06.2023 15:20 | Son Güncelleme: 10.06.2023 15:29

Sinan Oğan'dan Kılıçdaroğlu'nun sözlerine itiraz: Senin değil benim başarım

Sinan Oğan, Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan için "İlk kez katıldığı bir şeyde 1. turda kaybetti. Onun açısından da ciddi bir travma oldu" sözlerine itiraz etti. Oğan "Ben çekilseydim 2. tura kalmazdı. Kendi başarınız gibi göstermeyin" dedi
Sinan Oğan'dan Kılıçdaroğlu'nun sözlerine itiraz: Senin değil benim başarım

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, konuk olduğu canlı yayında Cumhurbaşkanı Erdoğan için "İlk kez katıldığı bir şeyde 1. turda kaybetti. Onun açısından da ciddi bir travma oldu. Bu zamana kadar hep 1. turda kazandı ama ilk kez kaybetti" ifadelerini kullandı. Kılıçdaroğlu'nun bu sözlerine ikinci tur seçimlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı destekleyen Sinan Oğan'dan itiraz geldi. 

Oğan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Afedersiniz ama Sayın Kılıçdaroğlu, seçimlerin 2. tura kalmasını biz sağlamıştık. Sizin taraftarlarınız seçimden önce Muharrem İnce'ye yaptıkları linci bana da yaptılar ve ben de eğer bu linç karşısında Sayın İnce gibi çekilmiş olsaydım seçimler ikinci tura kalamıyordu. İlk turda Sayın Erdoğan balkon konuşması yapmış olacaktı. Şimdi kalkıp seçimlerin ikinci tura bırakılmasını kendi başarınız olarak göstermeniz biraz tuhaf olmuş" ifadelerine yer verdi.