28 Nisan 2024, Pazar Gazete Oksijen
Haber Giriş: 07.12.2023 16:33 | Son Güncelleme: 07.12.2023 16:41

TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan HEDEP Grubu'na ziyaret

TBMM Başkanı Kurtulmuş, HEDEP Meclis Grubu’nu ziyaret etti. Kurtulmuş, partiler arasındaki iklimin yumuşatıldığı yeni yasama yılı temennisinde bulunurken, HEDEP Eş Genel Başkanı Bakırhan, "Verimli, güzel bir görüşme oldu. Meclis'in diyalog içerisinde çalışacağı bir süreci biz de talep ediyoruz" dedi
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan HEDEP Grubu'na ziyaret

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (HEDEP) Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan'ı Meclis'te ziyaret etti. HEDEP’in Meclis Grubu’nda basına kapalı gerçekleşen ziyaretin ardından konuşan Kurtulmuş, TBMM'de grubu bulunan siyasi partilerin kendisine yaptığı hayırlı olsun ziyaretleri kapsamında iadeiziyaretlerde bulunduğunu anımsattı.

Bugün de HEDEP Grubu'nu ziyaret ettiğini belirten Kurtulmuş, "Yeni dönemin hayırlı olması için HEDEP Grubu'na da temennilerimizi, dileklerimizi ilettik. Ayrıca Tuncer Bey'in de yeni dönemde eş genel başkan seçilmesi dolayısıyla tebriklerimi ifade ettim" dedi. Numan Kurtulmuş, Meclis'te siyasi partiler arasındaki iklimin bir şekilde yumuşatıldığı, fikir alışverişlerinin daha sağlıklı ortamda yapıldığı yeni yasama yılı temenni etti.

"Verimli, güzel bir görüşme oldu"

HEDEP Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan da TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, "Verimli, güzel bir görüşme oldu. Tam kendilerinin söylediği gibi önümüzdeki dönem Meclis'in daha hoşgörülü, daha diyalog içerisinde çalışacağı bir süreç olmasını biz de talep ediyoruz." diye konuştu.

Kaynak: AA