19 Nisan 2024, Cuma
Haber Giriş: 31.05.2023 13:31 | Son Güncelleme: 31.05.2023 13:53

Al Pacino 83 yaşında baba oluyor

79 Robert De Niro'nun ardından The Irishman filmindeki rol arkadaşı 83 yaşındaki Al Pacino da baba olmaya hazırlanıyor. Oscar ödüllü oyuncunun 29 yaşındaki sevgilisi Nur Alfallah'ın 8 aylık hamile olduğu ortaya çıktı
Al Pacino 83 yaşında baba oluyor

Oscar Ödüllü ünlü oyuncu Al Pacino 3. kez baba olmaya hazırlanıyor. Scarface, Godfather, Irishman gibi filmlerle sinema dünyasına adını altın harflerle yazdıran Al Pacino'nun 29 yaşındaki sevgilisi Nur Alfallah'ın 8 aylık hamile olduğu ortaya çıtı.

Ünlü oyuncunun TMZ'ye konuşan bir temsilcisi haberleri doğrulayarak çiftin ilk kez bebek beklediğini belirtti. Al Pacino ve Alfallah ikilisinin geçtiğimiz yıl Nisan ayından bu yana birlikte olduğu biliniyor. İkili en son geçtiğimiz ay Los Angeles'taki bir restoranda görüntülenmişti. Ünlü oyuncunun Beverly D'Angelo'dan 22 yaşındaki ikizler Olivia Pacino ile Anton James Pacino ve Jan Tarrant'ten 33 yaşındaki Julie Pacino isimli 3 çocuğu var.

Mick Jagger ve Clint Eastwood ile sevgiliydi

Al Pacino'dan bebek sahibi olacağı açıklanan Alfallah, daha önce Rolling Stones grubunun 79 yaşındaki ünlü yıldızı Mick Jagger ve 61 yaşındaki milyarder işadamı Nicolas Berggruen ile aşk yaşamıştı. 2019'da 93 yaşındaki ünlü oyuncu Clint Eastwood ile de görüntülenen Alfallah, 'aile dostu' olduklarını ileri sürmüştü.
Page Six'e konuşan bir kaynak, Alfallah ile Al Pacino arasındaki yaş farkının ikili için bir sorun yaratmadığını belirtmiş, Kuveyt kökenli film yapımcısı Alfallah'ın 'genellikle zengin yaşlı erkeklerle birlikte olduğunu' dile getirmişti.

Geçtiğimiz günlerde de Al Pacino'nun;  The Irıshman, Heat ve The Godfather 2'den rol arkadaşı ve yakın dostu Robert De Niro  79 yaşında baba olduğunu duyurmuştu.