06 Ekim 2024, Pazar Gazete Oksijen
Haber Giriş: 16.06.2023 09:42 | Son Güncelleme: 16.06.2023 11:28

Al Pacino 83 yaşında dördüncü kez baba oldu

ABD’li oyuncu Al Pacino, 83 yaşında dördüncü kez baba olma sevincini yaşadı. Hollywood yıldızı oğluna Roman adını verdi
Al Pacino 83 yaşında dördüncü kez baba oldu

Al Pacino, 29 yaşındaki kız arkadaşı Noor Alfallah’tan olan oğluna Roman adını verdi. Bebeğin ne zaman ve nerede doğduğuna ilişkin ayrıntılar açıklanmadı. Film setinde yapımcı olarak çalışan Alfallah ile geçen sene tanışan Pacino’nun, oyuncu koçu Jan Tarrant’tan 33 yaşında Julie Marie isminde kızı ile oyuncu Beverly D'Angelo'dan 22 yaşlarında Anton ve Olivia adlı ikizlerle birlikte 3 çocuğu daha bulunuyor.

Mick Jagger ve Clint Eastwood ile sevgiliydi

Al Pacino'nun sevgilisi Alfallah, daha önce Rolling Stones grubunun 79 yaşındaki ünlü yıldızı Mick Jagger ve 61 yaşındaki milyarder işadamı Nicolas Berggruen ile aşk yaşamıştı. 2019'da 93 yaşındaki ünlü oyuncu Clint Eastwood ile de görüntülenen Alfallah, 'aile dostu' olduklarını ileri sürmüştü. Page Six'e konuşan bir kaynak, Alfallah ile Al Pacino arasındaki yaş farkının ikili için bir sorun yaratmadığını belirtmiş, Kuveyt kökenli film yapımcısı Alfallah'ın 'genellikle zengin yaşlı erkeklerle birlikte olduğunu' dile getirmişti.


Al Pacino’nun bazı filmlerde birlikte rol aldığı arkadaşı Robert De Niro da yeni doğan 7'nci çocuğu nedeniyle yakın zamanda haberlere konu olmuştu. 79 yaşındaki ünlü aktör De Niro'nun, 2015'te The Intern adlı filmde tanıştığı Tiffany Chen adlı kız arkadaşından çocuğu olduğu belirtilmişti.