06 Ekim 2024, Pazar Gazete Oksijen
Haber Giriş: 02.07.2023 15:42 | Son Güncelleme: 02.07.2023 15:50

Amber Heard, Johnny Depp'le davasından sonra ilk kez sosyal medyaya döndü

Amber Heard, Johnny Depp'le olan hakaret ve karalama davasından aylar sonra ilk kez sosyal medyaya döndü. Heard Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, Taormina film festivaline katılan hayranlarına teşekkür etti
Amber Heard, Johnny Depp'le davasından sonra ilk kez sosyal medyaya döndü

Amber Heard, yeni filminin tanıtımı için Sicilya'daki Taormina film festivaline katıldıktan sonra Instagram'a geri döndü. 37 yaşındaki aktris, eski eşi Johnny Depp ile tartışmalı hakaret davasından bir yıl sonra gülümserken çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı.  Aquaman yıldızı için zor bir yıl oldu. 60 yaşındaki aktör, 2018'de Washington Post'ta istismara ve şiddete uğradığına dair yazdığı ve avukatlarının Johnny hakkında olduğunu söylediği bir makale nedeniyle Amber'a dava açtı.

Dava o dönemde oldukça ses getirdi ve jüri büyük ölçüde Johnny'nin yanında yer alan bir karara vard, ancak Amber üç karşı suçlamadan birini kazandı. Amber'in son sosyal medya paylaşımı Aralık 2022'de davada uzlaşmaya varmak için çok zor bir karar verdiğini açıklayan bir açıklamaydı. Ancak dün Instagram'da hayranlarına teşekkür ettiği paylaşımıyla geri döndü.

Aktris fotoğrafının altına, "Taormina Film festivalinde son filmim In the Fire için gösterdiğiniz inanılmaz sıcak karşılama için teşekkür ederim. Unutulmaz bir hafta sonuydu" diye yazdı. Etrafının hayranları ve paparazziler tarafından sarıldığı ikinci bir fotoğrafını paylaşarak şunları ekledi: Ne karşılama ama... Tüm hayranlarıma ve destekçilerime teşekkür ederim. Çok duygulandım.

"Yaşadıklarım kariyerimi etkilemiyor"

In The Fire, 1899 yılında Kolombiya'da içine şeytan girmiş olmakla suçlanan bir genci tedavi etmesi için çağrılan bir doktorun hikayesini anlatıyor.  Amber Deadline'a yaptığı açıklamada festivale katılma amacının filmi desteklemek olduğunu, başka bir şey olmadığını söyledi. Heard, "Öğrenmem gereken en büyük şey, başkalarının benim etrafımda yarattığı hikayelerin kontrolünün bende olmadığıydı. Bu muhtemelen ileride bir lütuf olarak takdir edeceğim bir şey. Şu anda sadece bana çok fazla taş atılmamasını istiyorum. Bir filmi desteklemek için buradayım. Ve bu dava edilebileceğim bir şey değil. Yaşadıklarım kariyerimi hiç etkilemiyor. Ve kesinlikle kariyerimi durdurmayacak" diye konuştu.