17 Mayıs 2024, Cuma Gazete Oksijen
Haber Giriş: 14.01.2023 21:11 | Son Güncelleme: 14.01.2023 22:34

And Just Like That: Aidan Shaw geri döndü

And Just Like That'in ikinci sezonundan ilk fotoğraf paylaşıldı. Yeni sezondan ilk fotoğrafta Sarah Jessica Parker'ın canlandırdığı Carrie Bradshaw ve John Corbett'in hayat verdiği eski sevgilisi Aidan Shaw el ele görünmesiyle uzun süredir diziye döneceği konuşulan Aidan'ın dönüşü resmiyet kazandı
And Just Like That: Aidan Shaw geri döndü

1998 ile 2004 yılları arasında yayınlanan Sex and The City dizisinin devam halkası olan And Just Like That'in resmi Instagram hesabı 2. sezonundan ilk görseli paylaştı. HBO Max dizisi, ilk kez Sex and The City'nin 3. sezonunda izlediğimiz Carrie'nin büyük aşkı, mobilya ustası Aidan'ı (John Corbett) ve Sarah Jessica Parker'ın fotoğraflarını yayınladı. Fotoğraflarda Corbett'ten (Aidan) ve Parker (Carrie Bradshaw) New York sokaklarında el ele yürüyordu. 

Carrie, sıcak pembe bir fular, ekose bir ceket ve diz üstü çizmeler giyerek fotoğraflarda imza stilini sergiliyor Aidan ise koyu renk pantolon, oversized cepli ve kemerli ceket ve mokasenler tercih ederek Carrie’ye uyum sağlamak adına bir değişimden geçtiğine dair tüyo veriyor. And Just Like That'in ilk sezonunda hayata veda eden Mr. Big'in (Chris Noth) tam tersi bir karakter olarak yazılan Aidan, Carrie'nin dizideki ana ilişkilerinden biri oldu. Bugüne kadar yolları hep tesadüflerle kesişen ikilinin yeniden nasıl bir araya geldiği ise merak konusu. 

Öte yandan Sarah Jessica Parker, dizinin 2. sezonunun neler getireceğine ilişkin verdiği bir demeçte, 1. sezonda Bay Big'in ölümünün ardından yaşanan kederle ilgili olduğunu ve "dayanıklılık, toparlanma ve kahkaha hakkında" olacağını söyledi.