29 Mart 2024, Cuma
Haber Giriş: 20.08.2022 22:18 | Son Güncelleme: 20.08.2022 22:53

Sex and The City'nin devam filminin 2. sezonunda Aidan geri dönüyor

HBO’nun kült dizisi Sex and The City hayranları Carrie Bradshaw'ın (Sarah Jessica Parker) büyük aşkı Mr. Big'in ilk sezonda aniden ölmesiyle yaşadıkları şoku atlatmamışken bu kez de John Corbett'in canlandırdığı Carrie'nin eski sevgilisi Aidan Shaw'ın devam projesine dahil olacağı doğrulandı
Sex and The City'nin devam filminin 2. sezonunda Aidan geri dönüyor

Sex and the City dizisinin devam projesi And Just Like That…'in ikinci sezonu çekildiği biliniyor. Dizinin yeni sezonuna dair bir bilgi Sex and the City hayranlarını sevindirecek mi üzecek mi bilinmez. Dizinin yıldızlarından Carrie Bradshaw'ın (Sarah Jessica Parker) sevgililerinden Aidan Shaw (John Corbett) yeni sezonda geri dönüyor. Corbett, devam dizisi başlamadan önce yaptığı bir söyleşide "Belki birkaç bölümde gözükebileceğini" belirtmişti fakat Aidan ilk sezonda hiç yer almadı.

Carrie (Parker), Miranda (Cynthia Nixon) ve Charlotte (Kristin Davis)'un orijinal seride gördüğümüz, 30'lu yaşlarındaki karmaşık yaşam ve arkadaşlık gerçekliğinden, hayatın daha da karmaşık hale geldiği 50'li yaşlardaki yolculuğuna geçiş yaptığımız  And Just Like That'in ilk sezonunda Carrie'nin (Sarah Jessica Parker) büyük aşkı Mr. Big (John James) beklenmedik bir şekilde öldü.

Sosyal medya kullanıcılarının bu ani ölümü eleştirmesinin ardından Aidan Shaw'ın diziye dönecek olması da birçok tepki topladı.

Mr. Big ve Carrie Bradshaw

Orijinal yapımda Aidan, Carrie Bradshaw'la bir ilişki yaşamıştı. Ancak eski aşkı Mr. Big'den kopamayan Carrie, Aidan'dan ayrılmıştı. Dizinin hayranları ise kendini sevgilisine adamaya hazır Aidan'ı ve ne istediğini hiçbir zaman belli etmeyen Mr. Big'i destekleyenler olarak ikiye bölünmüştü. Aidan'ın, yeni dizinin ikinci sezonunda nasıl bir rolü olacağı ise merakla bekleniyor.