06 Ekim 2024, Pazar Gazete Oksijen
Haber Giriş: 14.08.2022 12:14 | Son Güncelleme: 14.08.2022 12:46

Audrey Hepburn’ün Sabrina’yı oynadığı malikane 11 milyon dolara satışa çıktı 

1954 yılında Audrey Hepburn'ün başrolünde yer aldığı Sabrina filminin çekildiği malikane 11 milyon dolara satışa çıktı
Audrey Hepburn’ün Sabrina’yı oynadığı malikane 11 milyon dolara satışa çıktı 

Audrey Hepburn gibi çok az film yıldızı Amerikalıların gönlünde taht kurdu. Paramount Pictures için Billy Wilder'ın yönettiği son film olan 1954 yapımı Sabrina’da Hepburn, Humphrey Bogart ve William Holden ile birlikte rol aldı. 

Kurgusal ailenin filmdeki evi, 1917'de Rye, New York'ta inşa edilmiş zarif kırmızı tuğlalı bir evdi. Şimdi o ev 11 milyon dolara satılık. The Anchorage olarak bilinen Georgian malikanesi, ünlü mimar Mott B Schmidt ve peyzaj tasarımcısı Ellen Biddle Shipman tarafından tasarlandı.  

Ünlü ev, Westchester County'deki en büyük, bozulmamış sahil mülkü olarak kabul ediliyor. Ülkedeki en seçkin gayrimenkullerden bazılarına sahip olan Westchester County, birinci sınıf kentsel olanaklara kolay erişime sahip banliyö lüks yaşamıyla tanınıyor.

9 bin 437 metrekarelik evde yedi yatakodası ve sekiz banyo bulunuyor. Ev, suyun muhteşem manzarasını sunan uzun bir araba yolunun sonunda yer alıyor. Arazi ayrıca özel bir plaj, duvarlarla çevrili bir havuz, müstakil bir ahır/garaj ve tekne sığınağı olan bir misafir kulübesi sunuyor. Klasik dizayn edilmiş odalarda meşe parke, oyma detaylı pervazlar ve Fransız kapılar yer alıyor. 

www.sothebysrealty.com

Özel kütüphane, resmi oturma odası ve yemek odalarının tümünde odunlu şömineler bulunuyor. Bunun yanında, dinlenme odası, havuz kabini veya tek katta yaşamak isteyenler için birinci katta yatak odası olarak kullanılabilecek özel banyosu olan çok yönlü bir oda var. Bu özel süitte iki banyo, iki şömine, birden fazla dolap ve balkona erişim bulunuyor. 

www.sothebysrealty.com

İkinci katta ayrıca beş ilave yatak odası, üç banyo, üç çok yönlü oda, iki şömine, balkon ve çoklu dolaplar yer alıyor. Üçüncü kat, çok modern, arzu edilen bir konfora sahip: tavandan aydınlatmalı bir fitness/yoga stüdyosu. Bu katta ayrıca bir banyo ve ek depo bulunmaktadır. The Anchorage, klasik sinema tarihinin bir parçası olduğu kadar  zarif ve zamansız bir klasik mimari parçası.