17 Nisan 2024, Çarşamba
Haber Giriş: 03.06.2022 10:55 | Son Güncelleme: 03.06.2022 11:00

Avukatı açıkladı: Amber Heard'ün, Johnny Depp'e tazminat ödeyecek parası yok

Johnny Depp'in eski eşi Amber Heard'e karşı kazandığı davanın yankıları sürüyor. Gözler iki yıldızın kariyerleriyle birlikte maddi durumlarına çevrildi. Herkesin merak ettiği soruya Amber Heard'ün avukatı açıklık getirdi: Müvekkilimin tazminatı ödeme gücü yok
Avukatı açıkladı: Amber Heard'ün, Johnny Depp'e tazminat ödeyecek parası yok

Amber Heard, çarşamba günü eski kocası Johnny Depp'e karşı hukuk mücadelesini kaybettikten sonra 8 milyon dolardan fazla tazminat ödemeye mahkum edildi. Karar sonrası gözler iki Hollywood yıldızının kariyerlerine çevrildi. Uzun süredir sektörden dışlanan Deep'in yeni projeleri, Hear'ün ise karşılaşacağı olası zorluklar tartışılmaya başlandı. Bir o kadar konuşulan konu ise Amber Heard'ü tazminatı nasıl ödeyeceği oldu.

"Karara itiraz edeceğiz"

36 yaşındaki oyuncunun avukatı Elaine Bredehoft, müvekkilini bu tazminatı ödemesinin kesinlikle mümkün olmadığını söyledi. Heard'ün, Depp'in avukatları tarafından 'şeytanlaştırıldığını' vurgulayan Bredehoft karara itiraz edeceklerini belirtti. NBC kanalının müvekkilinin bu tazminatı ödeme gücü olup olmadığı sorusuna Beredehoft "Hayır, kesinlikle hayır" diye cevap verdi.

Faiz ödemek zorunda kalabilir

Eğer Heard dün açıklanan karara itiraz etmeye karar verirse, muhtemelen cezanın tamamı için tahvil ve faiz ödemek zorunda kalacak. 36 yaşındaki aktris ödeme yükümlülüğünü yerine getirmezse ve mahkeme gerekli kazanç potansiyeline sahip olduğunu tespit ederse alacağı ödemelerin bir kısmını tazmin etmek zorunda kalabilir.

Amber Heard'ün toplamda 15 milyon dolar tazminat ödenmesine karar verildi. Fakat cezanın 5 milyon dolarlık kısmı Virgina yasalarındaki üst sınır olan 350 bin dolara indirildi. Depp'ten 2 milyon dolar karşı tazminat alacak olan Heard yaklaşık 8 milyon dolar ödemek zorunda