26 Nisan 2024, Cuma Gazete Oksijen
Haber Giriş: 22.09.2022 09:44 | Son Güncelleme: 22.09.2022 09:54

Brad Pitt, cilt bakımı markası kurdu

Brad Pitt, cilt bakım markası çıkaran ünlüler kervanına katıldı. Aktör, Vogue'a verdiği röportajda Le Domaine markasını anlattı
Brad Pitt, cilt bakımı markası kurdu

Brad Pitt, son yıllarda güzellik markası kuran ünlülerin arasına katıldı. 58 yaşındaki aktör, dün Vogue’a yaptığı açıklamada cinsiyetten bağımsız bir cilt bakım serisi Le Domaine’in lansmanını duyurdu. Le Domaine’in ürünleri Pitt'in sahibi olduğu Fransa'daki bir bağ olan Château Beaucastel'de yetiştirilen üzümlerden yapılıyor. 

"Cildimde fark görmeseydim bu işe girmezdim"

Pitt, ünlülerin desteklediği güzellik endüstrisinin doygun olduğunu kabul etti ve Vogue'a, bir üniversite tarafından bağın üzümleri üzerinde yapılan araştırmaya atıfta bulunarak “Cildimde görsel olarak gerçek bir fark görmeseydim bu işe girmezdim” dedi. Bordeaux Üniversitesi'nden şarap bilimi profesörü ile birlikte bazı uzmanlar bağın üzümleri üzerinde yürüttükleri araştırmada kolajen artırıcı ve yaşlanma karşıtı maddeler buldu. 

Pitt ve Angelina Jolie, 2016'da ayrılmadan önce Château Miraval'ın mülkiyetini satın aldı. Pitt, ikilinin diğerinin izni olmadan hisselerini satmamayı kabul ettiğini iddia etti. Ancak Vulture’ın haberine göre Jolie’nin hisselerini Rus oligark Yuri Shefler’e sattı. Jolie'nin eski şirketi Nouvel, çapraz davada Pitt'in çiftin boşanmasına misilleme olarak bağın kontrolünü ele geçirmeye çalıştığını iddia etti.

Bakım markası olan ünlüler

Son zamanlarda onlarca ünlü isimlerini cilt bakımı ve güzellik markalarında kullandı. Harry Styles, Kasım ayında Pleeasing adlı cinsiyetsiz bir güzellik serisi başlattı. Haily Bieber, Haziran ayında Rhode Skin'i piyasaya sürdü. Rihanna'nın Fenty Beauty'si, Ariana Grande'nin R.E.M. Beauty ve Selena Gomez'in Rare Beauty'si gibi ünlülerin çıkardığı markalar hem influencerların hem de makyaj sanatçılarının hayran olduğu kozmetik ürünlere dönüştü. 

Rihanna, 2020'de cilt bakımına daldı, aynı yıl Pharrell kendi cilt bakım şirketini kurdu. Hem Kim Kardashian hem de Kylie Jenner, sırasıyla 2019 ve Haziran aylarında kozmetik markalarından cilt bakımına geçti.