19 Nisan 2024, Cuma
Haber Giriş: 24.07.2022 15:01 | Son Güncelleme: 24.07.2022 18:11

Rihanna Fenty imparatorluğunu büyütüyor

Rihanna, müzik dünyasında uzun süredir suskunluğunu korusa da moda ve güzellik sektöründe adından sıkça söz ettiriyor. Fenty markasıyla 1,4 milyar dolarlık bir servetin sahibi olan Rihanna Fenty Hair ile ürün yelpazesini geliştirmeye hazırlanıyor
Rihanna Fenty imparatorluğunu büyütüyor

Fenty Beauty güzellik dünyasını domine ederken Rihanna yeni oyuncusunu sahaya sürmeye hazırlanıyor.

Fenty Beauty, Fenty Skin ve Savage X Fenty'de sonra Fenty Hair geliyor. Rihanna'nın şirketi Roraj Trade LLC, 15 Temmuz'da Fenty Hair için ticari marka başvurusunda bulundu. Marka, peruklar, saç kaynakları, maşalar ve daha birçok üründen oluşacak.

Fenty İmparatorluğu

2017 yılında soyadını kullanarak oluşturduğu Fenty Beauty markasıyla kozmetik sektörüne adım atan şarkıcı, 2018 yılında da Louis Vuitton’un çatı kuruluşu LVMH ile birlikte kurduğu Savage X Fenty adını verdiği iç çamaşırı markasını, 2020 yılında ise Fenty Skin'i piyasaya sürdü.

Müzik kariyerinin yanı sıra Fenty markasıyla 1,4 milyar dolarlık etkileyici bir net servet kazanan Rihanna, Forbes'un yıllık Amerika'nın kendi kendini yetiştirmiş en zengin kadınları listesinde 21. sırada yer alarak Kim Kardashian'ı tahtından etmişti. Üstelik listedeki 40 yaşın altındaki tek kadındı. 

2022'nin başlarında Las Vegas, Los Angeles, Houston, Philadelphia ve Washington olmak üzere 5 fiziksel mağazayla Savage X Fenty’nin daha da ulaşılabilir olmasının önünü açan Rihanna adeta eski popülerliğini kaybetmese de gelmiş geçmiş en şovlara imza atan Victoria's Secret'a rakip oldu. 

Rihanna ve rapçi sevgilisi A$AP Rocky bebeklerini 13 Mayıs'ta kucağına aldı

Her bedenden ve yaşa hitap eden iç çamaşırlarını tanıttığı moda şovları yalnızca Amazon Prime Video'da yayınlanıyor. Üç bölümden oluşan The Savage X Fenty Show, yalnızca Rihanna'ya ve tanınmış modellere değil, sosyetenin ünlü simalarının da boy gösterdiği göz alıcı bir içerik sunuyor.