29 Mart 2024, Cuma
Haber Giriş: 19.08.2022 21:08 | Son Güncelleme: 19.08.2022 21:23

Sağlıklı yaşam kulübünün son üyesi Kate Moss kendi markasını çıkarıyor

Kate Moss, kendi sağlıklı yaşam markasını çıkarmaya hazırlanıyor. 48 yaşındaki modelin, Cosmoss adını verdiği ve kendi rutinlerinden ilham alarak hazırladığı ürünler Eylül ayında piyasaya sürülecek
Sağlıklı yaşam kulübünün son üyesi Kate Moss kendi markasını çıkarıyor

İngiliz süper model Kate Moss, 90’larda uzun süre içki içme kabiliyeti nedeniyle “tank” lakabıyla anılıyordu. Ancak 48 yaşındaki Moss, bir sağlık gurusu olarak kendini yeniden keşfetti. Ünlü modelin yeni çıkaracağı sağlıklı yaşam markası 21 sterline (450 tl) bir kutu poşet çay çıkarmaya hazırlanıyor. 

Süper model, Gwyneth Paltrow'un Goop'unun izinden giderek Cosmoss adlı yeni bir sağlıklı yaşam markasını piyasaya sürme sürecinde. Marka, Kate’in vücudunu yeni güne hazırladığı ve onu pozitif enerjiye yönlendirdiğini söylediği şafak ritüeli gibi konulara odaklanacak. 

Sabah ritüelinin vücudu toksinlere karşı korumak için bir fincan şafak çayı ile başladığı belirtiliyor. Web sitesine göre, Kate daha sonra cildi temizlemek, kırışıklıkları azaltmak ve iyi dinlenmiş bir cilt için için yüz kremi uyguluyor. 

Eylül'de satışa sunulacak

Moss’un şafak ritüeline dahil olan bu ürünlerden Golden Nectar CBD yüz yağının 98 sterlin (2 bin tl), Sacred Mist kokusunun 72 sterlin (Bin 500 tl) ve çeşitli yüz kremleri ve temizleyicilerin 55 sterlin (bin 180 tl) olacağı öne sürüldü. Kate Moss'un sözcüsü, bu fiyatların henüz teyit edilmediğini söyledi. Ancak ürünler Eylül’de satışa çıkacak. 

Modelliği azalttı

Yıldız son yıllarda giderek daha az modellik yapıyor, bunun yerine kameranın arkasında yer alacağı girişimler başlatmayı tercih ediyor. Moss, 2016'da en önemli müşterisi 19 yaşındaki kızı Lila ile kendi adını taşıyan bir modellik ajansı kurdu. 

Alkolü bıraktı

Daha sağlıklı bir yaşam tarzına yönelmesi, birkaç yıl önce eski bir kokain bağımlısı olan DJ arkadaşı Fat Tony'nin teşvikiyle alkolü bırakmasıyla başladı. Kate Moss, eskiden çoğu günler sabah altıda yattığı için kendini Drakula olarak tanımlıyordu. 

(Kaynak: DailyMail, The Telegraph)