06 Ekim 2024, Pazar Gazete Oksijen
Haber Giriş: 20.07.2022 15:26 | Son Güncelleme: 21.07.2022 06:49

Brad Pitt yeni filmi Bullet Train'in Berlin prömiyerinde etek giydi

Rol aldığı Bullet Train filminin Berlin galasına etekle katılan Brad Pitt hem konukların hem de rol arkadaşlarının ilgisini çekti
Brad Pitt yeni filmi Bullet Train'in Berlin prömiyerinde etek giydi

'Bullet Train' (Suikast Treni) filminin Almanya'daki özel gösterimi, oyuncu kadrosunun da aralarında yer aldığı konukların katılımıyla Berlin Zoo Palast'da yapıldı. Kırmızıda halıda kahverengi bir etek aynı renk bir ceket giyen Pitt, kombinini açık pembe bir gömlek ve siyah botlarla tamamladı.

Brad Pitt aksesuarlarıyla da ilgi çekti

58 yaşındaki oyuncu aksiyon-komedi türündeki yeni filminin Paris prömiyerinde de renkli keten şıklığıyla dikkat çekmişti.  İlk vizyon tarihi 15 Temmuz 2022 olarak duyurulan film, 29 Temmuz'da seyirciyle buluşacak. 

 Suikast Treni (Bullet Train) hakkında

Senaryosunu Zak Olkewicz'in kaleme aldığı Suikast Treni (Bullet Train) Japon yazar Kōtarō Isaka tarafından yazılan Maria Beetle romanından uyarlandı. Tokyo’daki bir hızlı trende, farklı nedenlerle birbirlerini öldürmeye çalışan bir grup suikastçıya odaklanan filmin oyuncu kadrosunda Brad Pitt'in yanı sıra Sandra Bullock, Joey King, Andrew Koji, Brian Tyree Henry, Michael Shannon, Aaron Taylor-Johnson ve Hiroyuki Sanada gibi isimler yer alıyor.

Dublör kullanmadı

Sandra Bullock, kitaba adını veren Maria Beetle karakterini canlandırırken, Brad Pitt Ladybug (Uğur Böceği) adındaki bir suikastçi olarak seyirci karşısına çıkıyor. Pitt'in filmdeki aksiyon sahnelerinin neredeyse hepsinde dublörsüz olarak yer aldığı biliniyor.