02 Mayıs 2024, Perşembe Gazete Oksijen
Haber Giriş: 17.07.2022 16:04 | Son Güncelleme: 17.07.2022 16:34

Brad Pitt'in keten yaz şıklığı

Hollywood yıldızı Brad Pitt rol arkadaşlarıyla birlikte yeni filmi Suikast Treni'nin (Bullet Train) Paris tanıtımında yaz stili ile dikkatleri üzerine çekti
Brad Pitt'in keten yaz şıklığı

Brad Pitt neredeye giderse gitsin ve ne yaparya yapsın başrolde olmayı başarıyor. 58 yaşındaki oyuncu, dün yeni filmi Suikast Treni'ndeki (Bullet Train) rol arkadaşları Joey King, Brian Tyree Henry ve Aaron Taylor-Johnson ile birlikte Paris'teydi. Ekip filmin tanıtımı için Eyfel Kulesi'nin önünde objektif karşısına geçti ancak film bir yana herkes Pitt'in pozitif enerji yayan stiline odaklandı.

Yavru ağzı ve gül kurusu tercih etti

Yazlık yavru ağzı keten ceket ve pantolonunu gül kurusu bir tişört ile kombinleyen Hollywood yıldızı, beyaz ayakkabılarıyla rahat ve spor bir görünüm tercih etti. Stilini ceketle aynı renk kemik çerçeve güneş gözlüğü ve altın bir kolye ile tamamlayan Pitt, her zamanki gibi rol arkadaşlarını gölgede bıraktı.

Suikast Treni (Bullet Train) hakkında

Senaryosunu Zak Olkewicz'in kaleme aldığı Suikast Treni (Bullet Train) Japon yazar Kōtarō Isaka tarafından yazılan Maria Beetle romanından uyarlandı.

İlk vizyon tarihi 15 Temmuz 2022 olarak duyurulan film, 29 Temmuz'da seyirciyle buluşacak

Tokyo’daki bir hızlı trende, farklı nedenlerle birbirlerini öldürmeye çalışan bir grup suikastçıya odaklanan filmin oyuncu kadrosunda Brad Pitt'in yanı sıra Sandra Bullock, Joey King, Andrew Koji, Brian Tyree Henry, Michael Shannon, Aaron Taylor-Johnson ve Hiroyuki Sanada gibi isimler yer alıyor.

Brad Pitt / Suikast Treni (2022)


Dublör kullanmadı

Sandra Bullock, kitaba adını veren Maria Beetle karakterini canlandırırken, Brad Pitt Ladybug (Uğur Böceği) adındaki bir suikastçi olarak seyirci karşısına çıkıyor. Pitt'in filmdeki aksiyon sahnelerinin neredeyse hepsinde dublörsüz olarak yer aldığı biliniyor.

Depresif açıklamaların gölgesinde vizyona giriyor

Filmi ilginç kılan ise hem Brad Pitt'in hem de Sandra Bullock'un tanıtım süresince yaptığı depresif açıklamalar. Pitt geçtiğimiz günlerde GQ dergisine verdiği röportajda, film kariyerinin sona erdiğini ve son aşamalarına girdiğini gördüğünü söyledi. 58 yaşındaki oyuncu "Kendimi kariyerimin son demlerimde görüyorum" dedi.

Aaron Taylor-Johnson ve Brian Tyree Henry / Suikast Treni (2022)

Oyunculuğa ara veriyor

Sandra Bullock ise Entertainment Tonight ile yaptığı röportajda; yıpranmış hissettiğini ve artık sağlıklı, akıllı kararlar verebilecek durumda olmadığını söyledi. Bir süre setlerden uzaklaşmak istediğini söyleye 57 yaşındaki oyuncu, kariyerini askıya alacağını ve bu aranın ne kadar uzun süreceğini bilmediğini itiraf etti