16 Mayıs 2024, Perşembe Gazete Oksijen
Haber Giriş: 19.08.2023 14:16 | Son Güncelleme: 19.08.2023 14:20

Britney Spears boşanma kararıyla ilgili sessizliğini bozdu

14 aylık eşi Sam Asghari'nin açtığı boşanma davasıyla gündem olan Britney Spears sessizliğini bozdu. 6 yıl boyunca ilişkisiyle ilgili önemli konuları Instagram'dan paylaşan 41 yaşındaki sarkıcı bu geleneğini ayrılık döneminde de devam ettirdi
Britney Spears boşanma kararıyla ilgili sessizliğini bozdu

6 yıldır aşk yaşayan ve 14 aydır evli olan Britney Spears ile Sam Asghari ayrılık kararı aldı. İkilinin boşanacağı 12 yaş küçük eş Asghari'nin açtığı davayla ortaya çıktı. İhanet, şiddet ve nafaka iddiaları konuşulurken Britney Spears 3 gün sonra sessizliğini bozdu. İlişkilerinin dönüm noktalarını bugüne kadar Instagram'dan paylaşan 41 yaşındaki şarkıcı bu geleneğini dans ettiği bir video ile devam ettirdi.

Spears "Herkesin bildiği gibi, Hesam ve ben artık birlikte değiliz. 6 yıl biriyle birlikte olmak için uzun bir süre, bu yüzden biraz şaşkınım. Ayrılığın nedenini açıklamak için burada çünkü bu kimseyi ilgilendirmez" dedi. Arkadaşlarından ve hayranlarından aldığı destek mesajları nedeniyle paylaşım yaptığını belirten 41 yaşındaki şarkıcı uzun zamandır güçlü görünmeye çalıştığını ancak gerçeklerin Instagram'daki gibi mükemmel olmadığını söyledi.

Duygularını, gözyaşlarını göstermek ve nasıl hissettiğini anlatmak istediğini ancak hayatı boyunca zayıf yönlerini saklamak zorunda kaldığını belirten Spears, bir dönem babasıyla yaşadığı vasilik krizine atıfta bulunarak "Eğer babamın güçlü askeri olmasaydım, doktorlar tarafından tedavi için uzak yerlere gönderilirdim. Ama aileye en çok o zaman ihtiyacım vardı. Koşulsuz sevilmeniz gerekiyor, belirli koşullarda değil! Bu yüzden güçlü kalmak için elimden gelenin en iyisini yapacağım. Açıkçası çok iyiyim!" dedi. Spears paylaşımının sonuna "Gülümsemeyi unutmayın" notu düştü.