28 Nisan 2024, Pazar Gazete Oksijen
Haber Giriş: 11.06.2022 10:47 | Son Güncelleme: 11.06.2022 11:37

Britney Spears ile Sam Asghari düğününün perde arkası

ABD’li şarkıcı Britney Spears (40) ile İranlı spor eğitmeni Sam Asghari (28) ünlü dostlarının katıldığı bir törenle evlendi. Spears'ın Donatella Versace tasarımı gelinlik tercih ettiğini düğün, eski eş baskınının gölgesinde kaldı
Britney Spears ile Sam Asghari düğününün perde arkası

Perşembe günü görkemli bir törenle evlenen Britney Spears, en mutlu gününün fotoğraflarını ve videolarını sosyal medya hesaplarından paylaştı ve merak edilen organizasyonun perde arkasında yaşananları anlattı. Gelin önce düğün gününe dönelim... 

Instagram / @britneyspears

Düğün, Los Angeles’ta Spears’ın 7.4 milyon dolarlık malikanesinde yapıldı. Güller ve mumlarla süslenen malikaneye Külkedisi masalındaki gibi bir at arabası ve beyaz at getirildi. Törene Madonna, Paris Hilton, oyuncu Drew Barrymore, avukat Mathew Rosengart gibi isimler katıldı.

Instagram / @britneyspears

Spears, Donatella Versace’nin tasarladığı omuzları açık saten bir gelinlik giydi. Duvaklı gelinliği 62 karat elmas taşlar ve inciyle bezeli eldivenlerle tamamladı.

Düğünü engellemeye çalıştı

TMZ'nin haberine göre; Yaklaşık 100 kişinin katıldığı düğünü Spears'ın eski eşi Jason Alexander bastı. Şarkıcının 2004’te 55 saat evli kaldığı Alexander, Los Angeles’ta düzenlenen düğünü engellemeye çalıştı.

Gözaltına alındı

The Guardian'da yer alan detaya göre; o anları sosyal medya hesabından canlı yayınlayan Alexander, başka bir bölgede arama kaydı olduğu için de gözaltına alındı. Düğün daha çok bu baskı ile haber oldu.

Instagram / @britneyspears

"O benim tek eşim"

Yaşananların ardından Jason Alexander’ın polise, "O benin ilk eşim, tek eşim... Düğünü durdurmak için geldim" dediği belirtildi.

"İğrenç davranışı nedeniyle tutuklandı"

Britney Spears'ın avukatı Mathew Rosengart ise USA Today'e yaptığı açıklamada, "Jason Alexander, elleri kelepçeli olarak gözaltına alındı ​​ve iğrenç davranışı nedeniyle tutuklandı. Olması gerektiği gibi, yasaların en kapsamlı şekilde yargılanmasını sağlamak için kolluk kuvvetleriyle yakın çalışmayı dört gözle bekliyorum. Neyse ki Britney güvende" şeklinde konuştu.

Instagram / @britneyspears

Aile katılmadı

Törene Spears’ın anne, babası, kız kardeşi ve oğulları Sean (16) ve Jayden James (15) katılmadı. Spears, 13 yıl vasiliği altında yaşadığı babası ve ona sahip çıkmayan annesi ve kardeşini kendisini suistimal etmekle suçluyor.

Britney Spears: Panik atak geçirdim

40 yaşındaki şarkıcı, Instagram paylaşımlarıyla düğün gününde neler hissettiklerini anlattı:  Bütün sabah çok gergindim ama asıl 2:00’de beni gerçekten etkiledi… Evleniyoruz!!! Panik atak geçirdim ve sonra toparlandım” diye uzun bir Instagram gönderisi paylaştı.

Spears ardından hazırlık yapan ekibe ve katılan bazı konuklara teşekkür etti: Evimizi kelimenin tam anlamıyla bir rüya kalesine dönüştüren ekip harikaydı. Tören bir rüyaydı ve parti daha da güzeldi. Düğünümüze çok fazla inanılmaz insan geldi ve ben hala şoktayım.

Makyaj ve mücevher ekibini unutmadı

Paylaşımında İtalyan moda tasarımcısı Donatella Versace’ye kendisini çok güzel hissettiren gelinliği tasarladığı için teşekkür ederken makyaj (Charlotte Tilbury) ve mücevher (Stephanie Gottlieb) ekibini de atlamadı. 

(Kaynaklar: TMZ, The Guardian, USA Today)