28 Nisan 2024, Pazar Gazete Oksijen
Haber Giriş: 08.03.2023 17:36 | Son Güncelleme: 08.03.2023 18:03

Bruce Willis'in eşi: Kocama bağırarak seslenmeyin, onu rahat bırakın

Sokakta yürürken hayranlar tarafından çevrilmek, durmadan fotoğraflarının çekilmesi ve sevgi gösterileriyle karşılaşmak ünlü Hollywood yıldızı Bruce Willis için artık zor. Rahatsızlığı yüzünden ekranlardan uzak kalan Willis'in eşi Heming, "Kocama bağırarak seslenmeyin" diyerek uyarıda bulundu
Bruce Willis'in eşi: Kocama bağırarak seslenmeyin, onu rahat bırakın

Hollywood yıldızı Bruce Willis'in ailesi geçen yıl ünlü oyuncuya beyindeki işlev bozukluğu sonucu ortaya çıkan konuşma, konuşulanı anlama ve okuma yazma gibi becerileri etkileyen afazi (söz yitimi) hastalığı teşhisi konulduğunu açıkladı. Hayranları ve ailesi henüz bu haberi sindirememişken yine ailesi tarafından oyuncunun frontotemporal demans (FTD) teşhisi konulduğu ortaya çıktı.

Normal zamanlarda da sokağa çıktığında ününden dolayı rahat yürüyemeyen Bruce Willis'in eşi rahatsızlığı nedeniyle birçok sorun yaşayan oyuncunun sokakta görüldüğünde karşılaştığı tepkilerden dolayı isyan etti. Willis ile evliliğinden iki kız çocuğu olan 44 yaşındaki Emma Heming, gazetecilere sokakta dolaşırken kocasını gördüklerinde ona bağırmamaları, konuşmaya çalışmamaları için uyarıda bulundu.

İsyan etti

Heming, bu çağrısını kısa bir süre önce yaşanan bir olaydan yola çıkarak yaptı. Geçen hafta bir gün Willis, arkadaşlarıyla birlikte Santa Monica'da kahve içmek için buluştu. Genellikle bu şekilde kamuoyu arasına karışmayan Willis biraz bu nedenle ama en çok hastalığı nedeniyle bölgede çalışan fotoğrafçıların gözünden kaçmadı. Gazeteciler, Willis'e seslenerek dikkatini çekmeye ve onun kendileriyle konuşmasını sağlamaya çalıştılar. Bunun üzerine Willis'in eşi Emma Heming harekete geçti ve sosyal medyadan bir video paylaştı.

"Kocama rahat verin"

Fotoğrafçıların etrafını sarmasının ve ona seslenip konuşmak istemesinin Bruce Willis üzerinde stres yarattığını söyleyen Heming, "Bunun sizin işiniz olduğunu biliyorum ama lütfen alanınızı koruyun, yerinizi bilin" diye konuştu. Heming, Willis'e nefes alacak bir alan bırakmalarını rica etti. Willis'in fotoğraflarını çekmeye çalışan gazetecilere isyan eden Heming "Lütfen kocama bağırarak nasıl olduğunu sormayın, Bunu yapmayın. Ona rahat verin. O anda yanında ailemizden kim varsa onu bir yerden başka bir yere güven içinde götürmesine izin verin" diye seslendi.