28 Mart 2024, Perşembe
Haber Giriş: 01.06.2023 19:48 | Son Güncelleme: 01.06.2023 20:01

 Bruce Willis'in kızı Tallulah: Babam gözlerimin önünde çöktü, fark edemedim

Demansla mücadele eden Bruce Willis'in Demi Moore ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Tallulah Wills, "Babam hastalıkla ilgili belirtiler gösteriyordu, ama bunu görmezden geldik" dedi
 Bruce Willis'in kızı Tallulah: Babam gözlerimin önünde çöktü, fark edemedim

Bruce Willis ile Demi Moore'un 1994 yılında dünyaya gelen kızı Tallulah Willis, babasıyla ilgili Vogue için bir yazı kaleme aldı. Talluah, 68 yaşındaki oyuncunun demans teşhisi almadan önce hastalıkla ilgili belirtiler gösterdiğini, ancak tüm ailenin bu belirtilerin ne olduğunu anlamakta zorlandığını ve bu nedenle de görmezden geldiğini itiraf etti. Tallulah'ın duygusal yazısından öne çıkanlar: 

  • Aslında uzun zamandır babamla ilgili bir şeylerin ters gittiğini biliyordum. Babamın durumu, bir çeşit 'tepkisizlikle' başladı. Ailem ve ben, bu tepkisizliği rol aldığı filmlerden dolayı yaşadığı duyma kaybına bağladık.
  • Zaman geçtikte babamın bu tepkisizliği arttı ama ben bana 'tavır aldığını düşündüm. Babamın üvey annem Emma Heming Willis'ten iki bebeği olmuştu ve bana olan ilgisini kaybettiğini düşündüm. Bunun gerçekte olup biten şeylerle uzaktan yakından alakası yoktu. Ancak ergen beynim yüzünden 'Annem için yeterince güzel değilim, babam için de yeterince ilginç değilim' diye düşündüm.
  • Babamın zağlık durumunun kötüye gittiğine dair bazı işaretlerden kaçtım ve inkar etmeyi tercih ettimb Son dört yıldır anoreksiya nervozayla mücadele ediyordum ve başa çıkamayacak kadar hastaydım. Ben vücut dismorfisine kapılmış, bunu Instagram'da sergilerken; babam sessizce bir hastalıkla mücadele ediyordu. Her türlü bilişsel test yapılıyordu ama henüz bir teşhisimiz yoktu.
  • Onunla geçirdiğim her an için  minnettarım. Babamın evine her gittiğimde tonlarca fotoğraf çekiyorum; gördüğüm her şeyin, eşyanın durumunun. Bir arkeolog gibiyim, eskiden pek dikkat etmediğim şeylerde hazine arıyorum. Ondan gelen tüm sesli mesajları bir sabit diske kaydettim. Her şeyi belgelemeye, onun olmadığı günler için bana onu ve bizi hatırlatacak bir kayıt oluşturmaya çalışıyorum.

Tallulah Willis, babasının onun kim olduğunu hatırladığını ve odaya girdiğinde Bruce'un 'neşelendiğini' de sözlerine ekledi.