20 Nisan 2024, Cumartesi
Haber Giriş: 02.09.2022 19:20 | Son Güncelleme: 02.09.2022 19:24

Chris Rock: Smith, 30 yıl boyunca mükemmel bir erkek izlenimi verdi ama o da bizler kadar çirkin

Chris Rock, Akademi Ödülleri töreninde eşiyle ilgili yaptığı espri nedeniyle kendisine tokat atan Will Smith hakkında sessizliğini bozdu. Olay hakkında birkaç kez gösterilerinde espri yapan Rock, "Smith 30 yıl boyunca mükemmel bir adam izlenimi verdi. Ancak geri kalanımız kadar çirkin" dedi
Chris Rock: Smith, 30 yıl boyunca mükemmel bir erkek izlenimi verdi ama o da bizler kadar çirkin

Chris Rock, Oscar’da Will Smith’in ona attığı tokat hakkında konuştu. Ünlü komedyen olaydan sonra birkaç kez açıklamada bulunsa da şimdiye kadar Smith hakkında doğrudan açıklama yapmamıştı. Stand-up gösterisinin turu için İngiltere’de olan Rock, “Smith 30 yıl boyunca mükemmel bir adam izlenimi verdi. Ancak geri kalanımız kadar çirkin” dedi. 

Rock, turunun ilk gecesi için Liverpool'daki M&S Arena'da Dave Chappelle ile sahne aldı. Chappelle, Rock'a Oscar tokatını ima ederek “Acıttı mı?" diye sordu. Şimdiye kadar bu konuda pek konuşmayan Rock, sonunda cevap verdi.

Rock, “Lanet olsun evet… O bana saçma sapan bir şaka yaptı, şimdiye kadar anlattığım en güzel şaka oldu. Sonuç ne olursa olsun... Umarım maskesini tekrar takmaz ve gerçek yüzünün nefes almasına izin verir. iki erkekte de kendimi görüyorum” dedi. 

Ne olmuştu? 

57 yaşındaki Chris Rock, Oscar töreninde Jada Smith’in kel olmasıyla ilgili şaka yapınca, en iyi erkek oyuncu ödülünü alan Will Smith sahneye fırlayıp Rock’a tokat atmıştı. Yerine oturduğunda da küfürler eden Smith, “Karımın adını ağzına alma” diye Rock’a bağırmıştı.

Jada Smith’in 'alopesi areata', halk arasında saçkıran ya da kılkıran hastalığı olarak anılan rahatsızlık nedeniyle saçlarının döküldüğü biliniyor. 53 yaşındaki aktör, ödülünü almak için sahneye çıktığında gözyaşlarıyla özür dilemiş ve "Akademi'den özür dilemek istiyorum, aday arkadaşlarımdan özür dilemek istiyorum. Bu güzel bir an" demişti.