29 Mart 2024, Cuma
Haber Giriş: 27.07.2022 13:19 | Son Güncelleme: 27.07.2022 13:40

Chris Rock sonunda Will Smith hakkında konuştu: Kelimelerin incittiğini söyleyen hiç kimsenin yüzüne yumruk atılmadı

Oscar Töreni'nde Will Smith'in tokat attığı Chris Rock olayla ilgili ilk kez konuştu. Daha önce "Benim henüz yaşananlarla ilgili söyleyecek bir şeyim yok" diyen Rock yeni gösterisinde "Kelimelerin incittiğini söyleyen hiç kimsenin yüzüne yumruk atılmadı" dedi
Chris Rock sonunda Will Smith hakkında konuştu: Kelimelerin incittiğini söyleyen hiç kimsenin yüzüne yumruk atılmadı

Chris Rock, New York City'deki Madison Square Garden'da Kevin Hart ve Dave Chapelle ile birlikte sahne aldığı yeni stand-up şovunda, Oscar Töreni hakkında konuştu. Törende Will Smith’in eşi Jada Pinkett Smith hakkında bir şaka üzerine aktörün yumruk attığı komedyen, olaya ilişkin göndermelerde bulundu. 

"Cidden komik olacak"

ET Online'ın bildirdiğine göre Rock, Cumartesi günü yaptığı açıklamada, "Kelimelerin incittiğini söyleyen hiç kimsenin yüzüne yumruk atılmadı" dedi. Rock, yeni gösterilerinde yumruk hakkında daha fazla konuşacağına işaret ederek, “Hala olanları işliyorum. Yani bir noktada bu saçmalık hakkında konuşacağım ve cidden komik olacak” diye konuştu.

Chris Rock olaydan sonraki ilk gösterisinde "Benim henüz yaşananlarla ilgili söyleyecek bir şeyim yok" demişti.

Adını keçiye verdiler

Stand-up şovu sırasında Hart, Rock’a hediye olarak sahneye bir keçi getirdi ve adının Will Smith olduğunu söyledi.  Hart, Jimmy Fallon Tonight Show’da, Rock’a bir keçi hediye edeceğini söyleyerek, “Chris bir akıl hocası, arkadaş, ilham kaynağı. Seyircilerin önünde onun hakkında ne hissettiğimi anlamasını istedim. Ben de ona keçiyi verdim” dedi. 

Dave Chappelle, Cumartesi günkü gösteriyi, Los Angeles'taki Hollywood Bowl'da, Netflix Is a Joke turu sırasında bir seyirci üyesinin sahnede kendisine saldırdığı tartışmalı bir olaya değinerek açtı. Chappelle ayrıca, sakinlerin tepkisi üzerine performansının başka bir yere taşınmasını istediğini de anlattı.  

Kevin Hart, bu ayın başlarında Entertainment Tonight ile yaptığı konuşmada Will Smith'in Oscar sonrasında olduğundan daha iyi bir noktada olduğunu söyledi. Hart, arkadaşının yumruktan sonra özür dilediğini ve geçmişe takılıp kalmamaya hazır olduğunu açıkladı. 

(Kaynak: DailyMail, Harper's Bazaar)