29 Mart 2024, Cuma
Haber Giriş: 22.06.2022 17:57 | Son Güncelleme: 22.06.2022 21:45

Düşes Camilla sessizliğini bozdu: Yaşamanın bir yolunu bulmanız gerekiyor

Prens Charles’ın Prenses Diana ile evliliğinin yıkılmasından sorumlu tutulan Düşes Camilla, konuyla ilgili ilk kez açıklama yaptı
Düşes Camilla sessizliğini bozdu: Yaşamanın bir yolunu bulmanız gerekiyor

İngiltere Veliaht Prensi Charles, iki çocuğunun annesi Prenses Diana ile 1996’da boşandı. Boşanmanın perde arkasında, Charles'ın Cornwall düşesi Camilla Parker Bowles ile uzun yıllardır devam eden gizli ilişkisi yattığı iddia edildi. Aradan geçen 9 yıl sonra, Prens ve Düşes evlendi. 

O günden bu yana kadar kendisine yöneltilen eleştiriler ile ilgili konuşmayan Camilla, sessizliğini Vogue dergisine bozdu.

''Kimse hoşlanmaz''

Kimilerinin 'Diana'yı mahveden kadın' olarak nitelendirdiği Düşes, yıllardır hedef gösterilmenin ve sürekli ağır eleştirilerin odağında olmanın çok zor olduğunu söyledi: “Bu çok zor bir durum. O kadar uzun süre incelendim ki, bununla yaşamanın bir yolunu bulmanız gerekiyor. Kimse her zaman hedef olmaktan ve eleştirilmekten hoşlanmaz”.

Prenses Diana

Özellikle medyanın kendisine yönelik olumsuz eleştirilerine rağmen bunun üstesinden geldiğini belirten Camilla, “Sonunda sanırım bu durumlarla başa çıkabiliyorum ve hayatıma devam ediyorum. Ne olursa olsun hayata devam etmelisin” dedi.

Boşanmalarına değinmedi

Camilla röportajında, Diana ve Charles'ın evliliğinin bitmesine neden olduğu iddiaları üzerine konuşmayı tercih etmedi.

Charles ile Camilla’nın ilişkisi olduğu iddiası, ikilinin arasındaki samimi bir telefon görüşmesinin dökümünün 1992’de kamuoyuna sızdırılmasının ardından tekrar gündeme gelmişti.