19 Nisan 2024, Cuma
Haber Giriş: 25.07.2022 09:11 | Son Güncelleme: 25.07.2022 10:07

Elon Musk, Google’ın kurucusu Sergey Brin'in eşiyle ilişki yaşadığı iddialarını yalanladı

Dünyanın en zengin iş insanı Elon Musk, Google'ın kurucu ortağı Sergey Brin'in eşi Nicole Shanahan ile ilişkisi olduğu iddialarının "Tam bir saçmalık" olduğunu söyledi
Elon Musk, Google’ın kurucusu Sergey Brin'in eşiyle ilişki yaşadığı iddialarını yalanladı

Tesla’nın CEO’su Elon Musk, Google'ın kurucu ortağı Sergey Brin'in eşi Nicole Shanahan ile ilişkisi olduğu iddialarını reddetti. Wall Street Journal gazetesinde çıkan bir habere göre Brin ve eşi bu Elon Musk yüzünden boşanıyor ve arkadaş oldukları bilinen ikilinin de dostlukları sona erdi. 

"Bu tam bir saçmalık"

Musk, Twitter üzerinden bu haberlere yanıt verdi. Gazetenin haberini paylaşan bir hesaba yanıt yazan Musk, “Bu tam bir saçmalık. Sergey ve ben arkadaşız ve dün gece birlikte bir partideydik. Nicole'u üç yılda sadece iki kez gördüm, ikisinde de etrafımda birçok insan vardı. Romantik bir şey yok” ifadelerini kullandı.

Nicole Shanahan ve Sergey Brin

 

Musk başka bir tweet'inde de gazeteyi eleştirerek, “WSJ'nin gazetecilik için yüksek bir standarda sahip olması gerekiyor” dedi. 

Wall Street Journal, yakın kaynaklara dayandırdığı haberinde, Musk'ın geçen yıl Shanahan ile kısa bir ilişki içinde olduğunu söyledi. Gazete ayrıca, bu durumun, Brin'i bu yılın başlarında boşanma davası açmaya sevk ettiğini ve iki yüksek profilli teknoloji milyarderi arasındaki uzun dostluğu sona erdirdiğini de belirtti.

Bloomberg Milyarderler Endeksi'ne göre Musk, tahmini 240 milyar dolardan fazla servetiyle dünyanın en zengin insanı. Brin de 95 milyar dolar civarında bir değere sahip ve onu dünyanın en zengin sekizinci insanı yapıyor.