29 Mart 2024, Cuma
Haber Giriş: 16.01.2023 21:54 | Son Güncelleme: 17.01.2023 01:09

Gerard Piqué'dan Shakira'ya karşı atak

Gerard Pique'dan kendisine, "Bir Casio için bir Rolex'i değiştirdin, Bir Ferrari’yi bir Twingo ile takas ettin" diyerek gönderme yapan eski sevgilisi Shakira'ya yanıt gecikmedi. Daha önce Casio saatini göstererek, "Ömür boyu kullanırsın" diyen Pique ardından Twingo marka araç ile görüntülendi
Gerard Piqué'dan Shakira'ya karşı atak

İspanya La Liga devi Barcelona'da uzun yıllar forma giydikten sonra bu sezon ortasında futbolu bırakan Gerard Pique ve ünlü şarkıcı Shakira'nın 12 yıllık ilişkilerinin aldatma sonucu sona ermesiyle eski çiftin karşılıklı atışmaları magazin gündemine oturdu. Ayrılık haberlerinden kısa süre sonra Piqué, yeni sevgilisi Clara Chia Marti ile görüntülenmişti. Aldatılmasının ardından suskunluğunu uzun süre koruyan Shakira, çıkardığı BZRP Music Sessions #53 başlıklı yeni klibiyle suskunluğunu bozdu ve Gerard Pique'ye göndermelerde bulundu. 

Şarkıda geçen "Bir Ferrari’yi bir Twingo ile takas ettin. Bir Rolex’i bir Casio ile takas ettin" ifadelerinin ardından Pique'den karşı hamle geldi. Ünlü futbolcu bir televizyon kanalında markanın yakın zamanda kurduğu Krallar Ligi’ne sponsor olduğunu açıkladı ve kolundaki Casio saati göstererek, "Casio muhteşem bir saat. Bir kere alırsın ve bir ömür boyu kullanırsın" dedi. 

Twingo göndermesi 

Ardından ise Gerard Pique, "Bir Ferrari’yi bir Twingo ile takas ettin" sözlerine karşı Renault Twingo marka aracıyla kameralara poz vererek ünlü şarkıcıyı 'ti'ye aldı. 

Shakira'ya markalardan da cevap geldi

Kolombiyalı yıldızın olay yaratan şarkısının ardından Casio İspanya hesabı şöyle bir tweet attı, “Bugün bir şarkıda CASIO’dan bahsedildiği için epeyce bildirim aldık. CASIO saatleri, klavyeleri ve hesap makineleri ömürlüktür.” Twingo’nun üreticisi Fransız otomobil markası Renault’nun İspanya hesabı ise şarkıdaki “Benim gibi bir dişi kurt sizin gibi erkeklere göre değil” sözlerine imada bulunarak “Senin gibi erkekler ve kızlar için. Sesi açın!” ifadelerine yer verdi.