05 Ekim 2024, Cumartesi Gazete Oksijen
Haber Giriş: 31.03.2023 15:08 | Son Güncelleme: 31.03.2023 15:14

Gwyneth Paltrow kayak kazası davasını kazandı

Gwyneth Paltrow karıştığı kayak kazasında travmatik beyin hasarına neden olduğu suçlamalarından beraat etti. Oscar, Altın Küre ve Emmy ödüllü oyuncu açtığı 1 dolarlık karşı davayı da kazandı
Gwyneth Paltrow kayak kazası davasını kazandı

ABD'de emekli optometrist (görme bozukluklarını teşhis ve tedavi eden) Terry Sanderson, 2016'da Utah eyaletinin çok lüks bir tesisinde kayak yaparken Gwyneth Paltrow'un kendisine çarparak kalıcı travmatik beyin hasarına neden olduğu iddiasıyla 3.1 milyon dolarlık tazminat davası açtı. Sanderson'un kendisine çarptığı iddiasıyla karşı dava açan Hollywood yıldızı, 1 dolarlık sembolik tazminat ve mahkeme masraflarının geri ödenmesini istedi. 3.1 milyon dolarlık davası reddedilen Sanderson'ın daha sonra 300 bin dolar tazminat talep ettiği ikinci dava bu ay başladı.

Jüri, son duruşmada kazadan Sanderson’ın sorumlu olduğuna karar vererek Paltrow hakkındaki suçlamaları düşürdü. Davayı kaybeden Sanderson, 1 dolar tazminat ödemesinin yanı sıra suçsuz bulunan Paltrow’un da mahkeme giderlerini ödemek zorunda kaldı.

Sanderson, jürinin kararından dolayı ‘üzüntü’ duyduğunu söyledi. Paltrow’un Sanderson’ın kulağına eğilip “İyi olmanızı diliyorum” demesi kameralara yansıdı.