06 Ekim 2024, Pazar Gazete Oksijen
Haber Giriş: 16.09.2023 12:27 | Son Güncelleme: 16.09.2023 12:36

Hugh Jackman 27 yıllık eşiyle boşanıyor

Dünya çapında üne kavuşmasını sağlayan Wolverine karakterine mayıs ayında vizyona girecek Deadpool 3 ile tekrar hayat vermeye hazırlanan Avustralyalı aktör Hugh Jackman (54) 27 yıllık eşi Deborra-lee Furness (67) ile boşanacaklarını duyurdu.
Hugh Jackman 27 yıllık eşiyle boşanıyor

Altın Küre ve Tony Ödüllü oyuncu Hugn Jackman ile Deborra-lee Furness, ABD merkezli People dergisine gönderdikleri yazılı açıklamada dostane bir şekilde ayrıldıklarını duyurdu. 23 ve 18 yaşlarında iki çocuğu bulunan çift "Harika sevgi dolu bir evlilikte karı koca olarak neredeyse 30 yılı birlikte paylaştık. Şimdi yolculuğumuz değişiyor ve bireysel gelişimimizi sürdürmek için ayrılmaya karar verdik" dedi.

Yaş farkıyla çok konuşuldular

1995’te bir dizi setinde tanışan Avustralyalı çift, aralarındaki yaş farkından dolayı hayranlarından sürekli olumlu ve olumsuz yorumlar almış ve Hugh Jackman her fırsatta eşini çok sevdiğini vurgulayan beyanlarda bulunmuştu.

Nisan ayında sevgi dola paylaşım

Ünlü oyuncu geçen Nisan ayında evlilik yıldönümü sebebiyle sosyal medyadan eşi için “Seni çok seviyorum. Birlikte güzel bir aile yarattık. Ve hayat. Kahkahan, ruhun, cömertliğin, mizahın, küstahlığın, cesaretin ve sadakatin benim için inanılmaz bir hediye” mesajını paylaşmıştı.  

Gazetecilikten Hollywood yıldızlığına

İngiliz kökenli bir ailenin en küçük çocuğu olan Jackman, gazetecilik okudu. Oyunculukla tanışması ise tamamen tesadüf eseri gerekleşti. 1999'da çeşitli televizyon yapımlarında rol alan aktör, başrolde oynadığı Oklohoma adlı tiyatro oyununun İngiltere'de sergilenmesiyle tanındı. X-Men filminin seçmelerine yine tesadüf eseri son anda dahil olan Jackman, aslında bir yan rol için düşünülüyordu. Wolverine rolü için anlaşılan ismin son anda kadrodan çıkmasıyla, Hugh Jackman Wolverine rolünü aldı. Filmin başarısı ile Jackman da dünya çapında üne kavuştu.