29 Nisan 2024, Pazartesi Gazete Oksijen
Haber Giriş: 02.06.2022 17:57 | Son Güncelleme: 02.06.2022 18:17

Jada Smith'ten Will Smith ve Chris Rock'a barış çağrısı

Jada Pinkett Smith, kocası Will Smith ve Chris Rock’ın “konuşmasını ve uzlaşmasını” istediğini söyledi
Jada Smith'ten  Will Smith ve Chris Rock'a barış çağrısı

Jada Pinkett Smith, Oscar töreni gecesinde Will Smith'in Chris Rock'a tokat atması hakkında aylar sonra konuştu. Red Table Talk adlı televizyon programına katılan aktris, tokat olayıyla ilgili sessizliğini bozdu.

Jada Smith, ‘şoke edici’ olarak nitelendirdiği olaydan sonra eşi ve Chris Rock’ın aralarını düzelmesini umduğunu söyledi. 50 yaşındaki Smith, rahatsızlığının Oscar gecesinde yaşananlar göz önünde bulundurulduğunda oldukça önemli olduğunu söyledi. 

Smith, “Binlerce kişi hikayeleriyle bana ulaştı. Bu anı, alopesi ailemize bu duruma sahip olmanın nasıl bir şey olduğu hakkında konuşma ve insanları alopesinin gerçekte ne olduğu hakkında bilgilendirme fırsatı vermek için kullanıyorum" dedi.

Oscar'da tokat skandalı

57 yaşındaki Chris Rock, Oscar töreninde Jada Smith’in kel olmasıyla ilgili şaka yapınca, en iyi erkek oyuncu ödülünü alan Will Smith sahneye fırlayıp Rock’a tokat atmıştı. Yerine oturduğunda da küfürler eden Smith, “Karımın adını ağzına alma” diye Rock’a bağırmıştı.

Jada Smith’in 'alopesi areata', halk arasında saçkıran ya da kılkıran hastalığı olarak anılan rahatsızlık nedeniyle saçlarının döküldüğü biliniyor. 53 yaşındaki aktör, ödülünü almak için sahneye çıktığında gözyaşlarıyla özür dilemiş ve "Akademi'den özür dilemek istiyorum, aday arkadaşlarımdan özür dilemek istiyorum. Bu güzel bir an" demişti.