11 Mayıs 2024, Cumartesi Gazete Oksijen
Haber Giriş: 17.07.2022 21:56 | Son Güncelleme: 17.07.2022 22:46

Jennifer Lopez ve Ben Affleck bu kez evlendi

Yirmi yıl önce nişanlanıp ayrılan şarkıcı Jennifer Lopez (52) ve oyuncu Ben Affleck (49), üç ay önce yaptıkları ikinci nişanın ardından dün sessiz sedasız evlendiler
Jennifer Lopez ve Ben Affleck bu kez evlendi

Evlilikleri merakla beklenen Ben Affleck ve Jennifer Lopez, dünya evine girdi.

TMZ'nin mahkemeden elde ettiği kayıtlara göre, çift evlilik cüzdanını 16 Temmuz Cumartesi günü ABD'nin Nevada eyaletine bağlı Clark County şehrinde aldı. Kayıtlarda her ikisinin yasal isimleri (Benjamin Geza Affleck ve Jennifer Lynn Lopez) yazıyordu. Jennifer Lopez'e yakın bir isim de bu evliliği doğruladı. 

İlk nişanı atmışlardı

Affleck ve Lopez ilk olarak 2002'de nişanlandılar, ancak 2004'e gelindiğinde henüz evlenmeden yüzükleri attılar. Sonrasında iki ünlü isim de yeni ilişkilere yelken açtı. 

Müzik sanatçısı Marc Anthony ile evlenen Lopez'in Emme ve Max isminde ikizleri, aktris Jennifer Garner ile evlenen Affleck'in ise Violet, Seraphina ve Sam isminde üç çocuğu dünyaya geldi.

Aradan geçen 18 yıl sonunda tekrar bir araya gelen çift, nisan ayında ikinci kez nişanladı. 

Lopez duyurdu

Lopez, evlilik teklifini kişisel sosyal medya hesabından bir video ile paylaştı. Latin şarkıcı, Affleck’in beklenmedik bir anda diz üstüne çöküp kendisine evlenme teklifi ettiğini söyledi.

“Gözlerinin içine bakarken hem gülüyor hem ağlıyordum ve aynı zamanda 20 sene sonra aynı şeyin yaşanmasını idrak etmeye çalışıyordum” diyen Lopez, teklif karşısında dilinin tutulduğunu belirtti.

Yeni adresleri Beverly Hills olabilir

Geçtiğimiz ay, Lopez'in otomobili Beverly Hills'de devasa bir malikanede görüntülendi. Ayrıca malikanenin bağlı oldu sitenin hemen dışında bekleyen 4 nakliye kamyonu da dikkat çekti. Lopez ve Affleck'in şu anda oturdukları evlerinin etrafında dolaştığı iddia edilen nakliye kamyonları, çiftin bu malikaneye taşınma ihtimalini güçlendiriyor.