24 Nisan 2024, Çarşamba Gazete Oksijen
Haber Giriş: 24.08.2022 09:24 | Son Güncelleme: 24.08.2022 10:09

Jennifer Lopez'in merakla beklenen Ralph Lauren gelinlikleri

Jennifer Lopez ve Ben Affleck, ikinci kez nişanlandıklarını açıkladıktan bir yıl sonra geçtiğimiz ay evlenmişti. Jennifer Lopez'in gelinliği en az düğün seremonisi kadar merak edilenler arasındaydı. Lopez'in 3 farklı Ralph Lauren imzalı gelinlik giydi. Lauren ilk gelinliği paylaştı
Jennifer Lopez'in merakla beklenen Ralph Lauren gelinlikleri

Bir ay önce Los Angeles'ta evlenen Jennifer Lopez ve Ben Affleck merakla beklenen düğününü 9 milyon dolarlık Georgia malikanesinde geçtiğimiz cumartesi günü gerçekleşti. 

53 yaşındaki Lopez'in düğünde giydiği Ralph Lauren’in özel tasarımı bir gelinliğinde ilk net kare paylaşıldı. Fırfırlı kolları ve uzun bir kuyruğu ve sırt dekoltesi olan gelinlik moda severler tarafından tam not aldı. 

İlk düğününde düğün güzellik görünümü için sağlıklı, bronz ten, hacimli saçlar ve kahverengi dumanlı göz makyajı tercih eden Jlo bu kez saçlarını toplamayı tercih etti. 

Lopez, düğününden merak edilen ilk görselleri OnTheJLo.com adlı kişisel web sitesinde paylaştı.

Jennifer Lopez bir ay önce evlendiği sade bir törenle evlendiği Ben Affleck ile düğününde iki farklı elbise tercih etmişti. İlk elbise kolsuz beyaz bir tasarımken, daha sonra Zuhair Murad imzalı, balık kuyruklu, korseli ve uyumlu duvaklı, omuzları açık dantel bir gelinlikti. Lopez, elbiselerden birinin rol aldığı bir filmden olduğunu açıklamıştı.