29 Mart 2024, Cuma
Haber Giriş: 21.08.2022 12:31 | Son Güncelleme: 21.08.2022 12:54

Jennifer Lopez ve Ben Affleck’in düğününe yakın plan

Bir ay önce Los Angeles'ta evlenen Jennifer Lopez ve Ben Affleck merakla beklenen düğününü gerçekleşti. Çiftin 9 milyon dolarlık malikanesinde yapılan düğüne sadece özel konuklar davetliydi. İşte 20 yıl sonra gerçekleşen düğünün ayrıntıları...
Jennifer Lopez ve Ben Affleck’in düğününe yakın plan

Geçen ay Los Angeles’ta sessiz sedasız evlenen Jennifer Lopez ve Ben Affleck’in merakla beklenen düğün töreni gerçekleşti. Ünlü çift 9 milyon dolarlık Georgia mülkünde cumartesi günü tören düzenledi. 

Tören sırasında çiftin ailesi ve farklı evliliklerinden olan çocuklarıyla birlikte yakın arkadaşları bulunuyordu. Affleck'in Jennifer Garner ile evliliğinden olan Violet, Seraphina, Sam adındaki üç çocuğu da düğüne katıldı. JLO’nun yanında ise Marc Anthony ile evliliğinden olan ikizleri Emme ve Max vardı. 

Lopez'in gelinliği

Aktör Affleck siyah beyaz bir smokin giyerken 53 yaşındaki Lopez, Ralph Lauren’in özel tasarımı bir gelinlik tercih etti. Fırfırlı kolları ve uzun bir kuyruğu olan gelinlik kat kat eteklerle süslenmişti. Sırt dekoltesi olan gelinlik uzun bir duvakla tamamlandı. ABD’li şarkıcı aksesuar olarak da bir çift inci küpe kullandı.  Lopez, Affleck’le ilişkisine yeniden başladıktan sonra 2021’de Met Gala’da da Ralph Lauren tercih etmişti. 

Göl kenarındaki törenin ardından, havai fişek gösterisi gerçekleşti. Daha sonra çift misafirlerini gezdirmek için mülke girerken görüldü. Çift 20 yıl önce nişanlanmıştı ancak 2003 sonbaharında düğünlerini iptal etmişlerdi. 

Konukların beyaz giymesi istendi

Kaynaklar DailyMail.com'a Lopez'in konukların beyaz giymelerini istediğini, törenin rengin açık bir şekilde düğün için açık bir tema olduğunu söyledi ve düğünün temasının beyaz olduğunu belirtti. Düğün alanını süsleyen tüm çiçekler beyazdı. 

Konuk listesi

Üç gün olarak planlanan düğün için birçok ünlü konuk da özel mülke davet edildi. Ben Affleck’le yakın olduğu bilinen Oscar ödüllü Matt Damon düğüne eşi Luciana Barrosa ile birlikte katıldı. Çift, özel bir jetle kutlama alanının yakınındaki bir havaalanına geldi. Yönetmen Kevin Smith ve aktör Jason Mewes’te düğün için Georgia’da görüldü. 

Partide beklenen diğer yıldızlar arasında George Clooney, Jane Fonda, Renee Zellweger ve Jimmy Kimmel yer alıyordu. Kutlamaya Affleck'in yakın arkadaşı eski eşi Jennifer Garner ise Teksas’ta çekim yaptığı için törene katılamadı.  Page Six’in haberine göre cuma günü prova yemeği yapılan düğünün, cumartesi günkü törenin ardından pazar günü barbekü ve piknik ile tamamlanacak. 

Güvenlik önlemleri

Tören öncesinde 87 dönümlük mülkün çevresinde güvenlik sıkıydı. Birkaç hafta önce Affleck'in kırsal arazisine giden dört millik yolun sonuna büyük güvenlik kapıları kuruldu. Mülke yakın nehirde de  güvenlik botları devriye gezdi.

(Kaynak: DailyMail, PageSix, HelloMagazine)