19 Nisan 2024, Cuma
Haber Giriş: 25.08.2022 09:49 | Son Güncelleme: 13.10.2022 10:18

Meghan Markle'ın podcast serisindeki ilk konuğu Serena Williams oldu

Meghan Markle, ‘Archetypes’ (Arketipler) isimli podcastinin ilk bölümünde ünlü tenisçi Serena Williams'ı ağırladı. Williams ve Markle hırs, göz önünde olmak ve annelik hakkında samimi açıklamalarda bulundu
Meghan Markle'ın podcast serisindeki ilk konuğu Serena Williams oldu

İngiltere’de Kraliyet Ailesi'ndeki görevlerini bırakarak ABD’ye yerleşen Prens Harry ve eşi Sussex Düşesi Meghan Markle, ‘Archetypes’ (Arketipler) adında bir podcast serisi yapmaya başladı.  Kadınların nesiller boyu üstesinden gelmek zorunda kaldığı zorluklara ışık tutacak 12 bölümlük seride Markle'ın ilk konuğu tenis yıldızı Serena Williams oldu. 'Hırs ve hırslı kadınlar' temasının işlendiği ilk yayında Meghan ve Williams hırs ve annelik mücadeleleri hakkında samimi açıklamalarda bulundular. 

Kendisinin de hırslı bir kadın olarak nitelendirildiğini ve hırslı kadınlara toplum tarafından çifte standart uygulandığını anımsatan Markle, "Şu anki kocamla flört etmeye başlayıncaya kadar 'hırslı' kelimesinin ardındaki olumsuz çağrışımları hissettiğim bir zaman olmadı" dedi. 

Archie yangından kıl payı kurtuldu 

Meghan Markle ve Serena Williams, çocukları ile ilgili anılarını da paylaştı. Williams maçından bir gün önce Olympia'nın bileğini kırdığını anlatarak, "Temelde harap olmuştum. Kelimenin tam anlamıyla düşünemiyordum. Kendimi çok suçlu hissettim. 30 dakika kadar uyudum ve sonra gidip bu maçı oynamak zorunda kaldım" dedi.

Prens Harry ve Meghan Markle'ın 19 Mayıs 2018'de evlendi

Meghan Markle ise Prens Harry ile birlikte çıktığı Güney Afrika turunda oğlu Archie'nin bir tehlike atlattığını anlattı. Archie'nin kaldığı çocuk odasında ısıtıcı nedeniyle yangın çıktığını, duman dedektörü olmadığını aktaran Markle, "Birisi koridorda duman kokusu aldı, içeri girdi, yangın söndürüldü. Orada uyuyor olması gerekiyordu. Ve tabii ki bir anne olarak 'Aman Tanrım, ne?' diyorsunuz. Herkes ağlıyor, herkes sarsılıyor. Peki ne yapmamız gerekiyor? Dışarı çıkıp bir resmi nişan daha yapın. 'Bu hiç mantıklı değil' dedim. İnsanlara ne olduğunu anlatabilir misin?" dedim" diyerek yaşadığı süreci anlattı. 

Görevini sürdürmek zorunda kaldığını anımsatarak İngiliz Kraliyet Ailesi'nin katı kurallarına bir gönderme yapan Markle, İnsanların belki de farkında olmadığı sahnelerin arkasındaki insan anları hakkında biraz anlayış ve birbirimize ara vermek… Çünkü yaptık, bebeğimizden ayrılmak zorunda kaldık" dedi.