06 Ekim 2024, Pazar Gazete Oksijen
Haber Giriş: 31.01.2023 18:38 | Son Güncelleme: 31.01.2023 23:33

Michael Jackson'ın hayatının anlatılacağı filmde şarkıcıyı yeğeni canlandıracak

Popun kralı olarak anılan şarkıcı Michael Jackson'ın hayatını anlatacak filmde şarkıcıyı yeğeni Jaafar Jackson canlandıracak. Filmin yapımcılarından Graham King, bu rol için tüm dünyada oyuncu aradıklarını ancak Jaafar'ın rolü üstlenebilecek tek kişi olduğunu söyledi
Michael Jackson'ın hayatının anlatılacağı filmde şarkıcıyı yeğeni canlandıracak

Antoine Fuqua'nın yöneteceği biyografik filmde Michael Jackson'ı yeğeni Jaafar Jackson canlandıracak. Adı Michael olan film, Michael'in ağabeyi ve Jackson 5 üyesi olan Jermaine Jackson'ın oğlu Jaafar'ın ilk büyük rolü olacak. 

Jaafar Jackson dün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Michael Amcamın hikayesini hayata geçirmekten gurur ve onur duyuyorum. Dünyanın her yerindeki tüm hayranlara, yakında görüşürüz” ifadelerini kullandı. Aile grubu Jackson 5'te çocuk yıldızlığından tüm zamanların en başarılı solo sanatçılarından biri haline gelen Jackson, 2009 yılında 50 yaşında hayatını kaybetti. 

"Tüm dünyayı aradık"

Çocuklara yönelik istismar iddialarıyla suçlanan Jackson'ın hayatının filmde nasıl ele alınacağı merak ediliyor. Jackson 2005 yılında çocuk tacizinden suçsuz bulundu. Film için şarkıcının mal varlıklarını yöneten Estate of Michael Jackson şirketiyle işbirliği yapılıyor. 

Filmin yapımcılarından ve Oscar ödüllü Queen biyografisi Bohemian Rhapsody'nin de yapımcılığını üstlenen Graham King, filmin arkasındaki ekibin Jaafar'da karar kılmadan önce Jackson'ı oynayacak bir aktör bulmak için tüm dünyayı aradığını söyledi. King, "Jaafar ile iki yıldan uzun bir süre önce tanıştım ve Michael'ın ruhunu kişileştirme biçimi beni çok etkiledi. Bu o kadar güçlü bir şeydi ki, dünya çapında bir arama yaptıktan sonra bile, bu rolü üstlenecek tek kişinin kendisi olduğu açıktı" ifadelerini kullandı.