05 Ekim 2024, Cumartesi Gazete Oksijen
Haber Giriş: 07.04.2023 17:55 | Son Güncelleme: 07.04.2023 18:15

Ölümden dönen Jeremy Renner: Kaza benim hatamdı

2 defa Oscar’a aday olan aktör Jeremy Renner, geçirdiği kaza sonrası verdiği ilk röportajda kazanın detaylarını ve hislerini paylaştı. Kazanın kendi hatası olduğunu söyleyen oyuncu, ailesinden özür dilediğini anlattı
Ölümden dönen Jeremy Renner: Kaza benim hatamdı

Avengers oyuncusu Jeremy Renner Noel tatilinde yaşadığı kar aracı kazasından kendisinin sorumlu olduğunu, ailesinden bu olaydan dolayı özür dilediğini açıkladı. 52 yaşındaki Renner, ABD Network’e kaza sonrası verdiği ilk röportajında aile kamyonunu çekmek için kar küreme aracını kullandığını, kazanın bu esnada gerçekleştiğini anlattı.

Renner kar küreme aracının buzlu zeminde çalıştığı esnada yakınında bulunan yeğeni Alex’in kamyon ile küreme aracı arasındaki zinciri açtığını, aracın el freninin çekili olmadığını, o esnada yeğeninin güvenliğinden telaş duyduğu için araçtan indiğini, araç buzda kayarken telaşlanıp durumu engellemek için tekrar binmeye çalışırken aracın onu öne fırlattığını ve aracın altında kaldığını söyledi. 

"Bu kaza benim hatamdı" diyen Renner, ailesinden özür dilediğini belirtti. Olaylar olur olmaz komşularının yardıma koştuğunu belirten Oscar adayı aktör, kanlar içinde kafatasında bir çatlak ile onu bulduklarını aktardı. Ailesinin desteğinin hayatta kalmasına yardımcı olduğunu anlatan oyuncu, "Aşk ve titanyumla yeniden doldum, yakıt ikmalimi de yaptım" dedi gülerek. 

Doktorlar Renner'ın kırık kaburgaları onarmak için titanyum çubuklar ve vidalar kullandılar. Ayrıca bir göz yuvasını yeniden inşa etmek için bacaklarına ve yüzüne metal yerleştirdiler. Aktör,  her gün saatlerce terapi görüyor. Renner, The Hurt Locker filmideki performansı ile 2008 yılında en iyi baş aktör dalında Oscar adayı olmuş, 2010 yılında The Town filmindeki yardımcı rolü ile de bir Oscar adaylığı daha elde etmişti. Tenner’ın Rennervations adlı yeni TV dizisi ile Hollywood’a dönmesi bekleniyor.