20 Nisan 2024, Cumartesi
Haber Giriş: 22.01.2023 21:23 | Son Güncelleme: 22.01.2023 21:40

Ölümden dönen Jeremy Renner: 30'dan fazla kemiğim kırıldı

Kar küreme aracının altından sağ kurtulmayı başaran ve tedavisi evde devam eden Jeremy Renner sağlık durumunun söylenenden kötü olduğuyla ilgili haberlere açıklık getirdi: 30'dan fazla kemiğim kırıldı
Ölümden dönen Jeremy Renner: 30'dan fazla kemiğim kırıldı

Yeni yılın ilk gününde kar küreme aracının altında kalarak ağır yaralanan Marvel yıldızı Jeremy Renner sağlık durumuyla ilgili son bilgileri Instagram hesabından paylaştı. Hollywood yıldızı fizik tedavi seansı sırasında çekilen bir fotoğrafının altına "Kırılan 30'dan fazla kemiğim iyileşecek ve güçlenecek. Tıpkı aile ve arkadaşlarla olan sevginin ve bağın derinleşmesi gibi. Herkese sevgiler" yazdı.

52 yaşındaki oyuncunun hastaneden taburcu olması hayranlarını sevindirmiş ancak ailesinin künt göğüs travması ve ortopedik yaralanmalar geçiren Renner’ın 2 yıldan önce iyileşemeyeceğini söylemesi kafaları karıştırmıştı. Marvel Evreni'nde canlandırdığı Clint Barton (Hawkeye) karakteriyle tanınan oyuncunun rol arkadaşı Chris Hemsworth (Thor) bu paylaşıma "Sen bir şampiyonsun dostum! Seni seviyoruz!" notu düştü. Avustralyalı oyuncu gibi birçok ünlü isim de Renner'a destek mesajı attı.

Jeremy Renner kimdir?

Jeremy Renner, 7 Ocak 1971'de ABD'nin Kaliforniya eyaletine bağlı Modesto şehrinde doğdu. Renner 2000'li yıllarda Dahmer ve Neo Ned gibi çeşitli bağımsız filmlerde rol aldı. Bunların yanında S.W.A.T. ve 28 Hafta Sonra gibi daha büyük bütçeli filmlerde oynadı. Renner, 2009 yapımı Ölümcül Tuzak filmindeki performansıyla En İyi Erkek Oyuncu Akademi Ödülü'ne aday gösterildi. Ünlü aktör, 2010 yapımı The Town filmindeki rolüyle de En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Akademi Ödülü adaylığı kazandı. Renner bu başarılarıyla dünya çapında büyük hasılat yapan filmlerden Mission: Impossible – Ghost Protocol ve The Avengers kadrosunda yerini aldı.