06 Ekim 2024, Pazar Gazete Oksijen
Haber Giriş: 17.12.2022 22:28 | Son Güncelleme: 17.12.2022 23:17

Oyuncu Kate Hudson albüm çıkarıyor

ünlü oyuncu Kate Hudson 19 yaşından beri şarkı sözü yazdığını ve albüm çıkarmaya hazırlandığını duyurdu. Pop yıldızı olma arzusu olmadığını belirten ünlü oyuncu, "İlgilendiğim tek şey müzik yazmak ve şarkı söylemek" dedi
Oyuncu Kate Hudson albüm çıkarıyor

Geçtiğimiz günlerde Jimmy Fallon’ın sunduğu ‘The Tonight Show'a katılan oyuncu Kate Hudson, şarkıcılığa adım attığını ve ilk albümünü önümüzdeki yıl çıkaracağını duyurdu. 19 yaşından beri şarkı sözü yazdığını ancak çalışmalarını hiçbir zaman paylaşmadığını söyleyen ünlü oyuncu, kendisine ilham veren şeyin COVID-19 salgını olduğunu söyleyerek şu ifadelere yer verdi, "Biliyorsunuz, COVID sırasında bir şey yaşadım… Ne zaman röportaj yapsam, insanlar 'Pişmanlığınız var mı?' diye soruyor '40'ların başındayım… henüz değil' diyorum. Ama COVID sırasında, 'Ne yapıyorum?' diye düşündüm"

Hudson müzik dünyasından beklentisi olmadığını söyleyerek "19 yaşımdan beri şarkı yazıyorum ve bunu hiç paylaşmadım. Bu yüzden bunun en büyük pişmanlıklarımdan biri olacağını düşündüm. Hiçbir beklentim yok. Sadece bir albüm çıkarmak istiyorum ve bu yüzden yapıyorum ve gerçekten heyecanlıyım" diye konuştu.