24 Nisan 2024, Çarşamba Gazete Oksijen
Haber Giriş: 25.11.2022 04:31 | Son Güncelleme: 25.11.2022 04:31

Prenses Kate Diana'nın tacıyla rol çaldı

Kral III. Charles ve konsort Kraliçe Camilla’nın ilk resmi davetinde gözler üç yıl sonra bir davete tacıyla katılan Galler Prensesi Kate Middleton’ın üzerindeydi
Prenses Kate Diana'nın tacıyla rol çaldı

Annesi İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth’in ölümünün ardından tahta çıkan Kral III. Charles geçen salı günü ilk kez resmi bir uluslararası heyet ağırladı. Adaya giden Güney Afrika Devlet Başkanı Cyril Ramaphosa Buckhigham Sarayı’nda III. Charles’ın yanı sıra oğlu ve gelini tarafından karşılandı. Davet, sadece İngiliz Kraliyet Ailesi'nin Kral III. Charles yönetimindeki ilk resmi daveti değil aynı zamanda da pandemi nedeniyle 2019’daki ABD Başkanı Donald Trump’ın adayı ziyaretinden sonraki ilk ev sahipliğiydi. 

İngiliz basınına göre Galler Prensi William’ın eşi Galler Prensesi Kate Middleton saraydaki baloda kraldan da eşi konsort Kraliçe Camilla’dan da rol çalmayı başardılar. 41 yaşındaki Middleton, etkinlik için İngiliz tasarımcı Jenny Packham’ın koleksiyonundan, mücevherlerle süslenmiş pelerinli beyaz bir elbise giydi. Bir moda sitesi elbisenin fiyatının 4 bin 275.69 sterlin olduğunu belirtti. Daily Mail gazetesi elbisenin Middleton’ın merhum kayınvalidesi Prenses Diana’nın 1989’da Hong Kong’a ziyaretinde giydiği kıyafeti anımsattığını yazdı.