23 Nisan 2024, Salı Gazete Oksijen
Haber Giriş: 11.08.2022 09:21 | Son Güncelleme: 11.08.2022 11:44

Rupert Murdoch ve Jerry Hall boşandı

Rupert Murdoch ve Jerry Hall çifti resmen boşandı. Boşanmadan bir gün önce Jerry Hall'un boşanma dilekçesini iptal etmek için mahkemeye başvurduğu ortaya çıktı
Rupert Murdoch ve Jerry Hall boşandı

Ayrılacaklarının açıklanmasından beş hafta sonra Jerry Hall ve medya patronu Rupert Murdoch resmi olarak boşandı. Boşanma sonuçlanmadan hemen önce 66 yaşındaki eski süper modelin Los Angeles Yüksek Mahkemesi'nden boşanma dilekçesini iptal etmesini istediği ortaya çıktı. 

Lüks yaşamına devam edecek

İptal bildiriminin Hall’ın avukatı Ronald Brot tarafından salı günü yapıldığı ortaya çıktı. Bu haberin yayılmasından birkaç saat sonra, Hall ve Murdoch'ın ayrılık anlaşmalarını çözdüğü ve “iyi birer arkadaş kalacakları” açıklandı. Hall, 91 yaşındaki Murdoch’un 17 milyar dolarlık servetinden cömert bir pay alacak. Ayrıca edinilen bilgilere göre boşanmaları halinde de ünlü medya patronu, Hall’ın lüks yaşam tarzını finanse etmeye devam edecek. 

Avukatlarından açıklama

Dün akşam Murdoch'un bir sözcüsü eski çift adına bir açıklama yaptı. Sözcü tarafından yayınlanan e-postada açıklama Rupert Murdoch'un avukatı Robert S. Cohen ve Jerry Hall'un avukatı Judy Poller'ın ortak açıklaması' olarak nitelendirildi. Açıklamada şu ifadeler yer aldı: Jerry Hall ve Rupert Murdoch boşanmalarını sonuçlandırdı. İyi birer arkadaşlar ve gelecek için birbirlerine en iyisini diliyorlar. 

Çift, Haziran ayında ayrılacakları bildirildiğinde altı yıldır birlikteydi. Geçen hafta sonu bir gazete, 91 yaşındaki medya kralının evliliğini bir e-postayla sonlandırdığını iddia etti. Hall bu e-postaya 1 Temmuz'da evli oldukları İngiltere yerine Los Angeles'ta boşanma davası açarak yanıt verdi. California’da boşanma davalarında eğer taraflar arasında aksi bir anlaşma yoksa evlilik sırasında edinilen mallar yarı yarıya bölüşülüyor.