27 Nisan 2024, Cumartesi Gazete Oksijen
Haber Giriş: 16.08.2022 10:40 | Son Güncelleme: 17.08.2022 09:39

Sarah Jessica Parker kır evini kiraya veriyor

Sex and the City dizisinin unutulmaz karakteri Carrie Bradshaw'a hayat veren oyuncu Sarah Jessica Parker Hamptons’da konumlanan ve 1940'lardan kalan sahil kulübesi evini Booking aracılığıyla kiraya veriyor
Sarah Jessica Parker kır evini kiraya veriyor

Oyuncu Sarah Jessica Parker Long Island'ın Doğu Yakasının bir parçası olan Hamptons’da konumlanan evini Booking aracılığıyla kiraya verdi. Parker'ın Sex and the City'de canlandırdığı Carrie Bradshaw karakterinin evi geçen yıl Airbnb'de günlük kiraya çıkarılmıştı. Görünen o ki Sex and the City yıldızına bu olay ilham vermiş. 

Sex and the City

1998 ile 2004 yılları arasında yayınlanan Sex and the City'de Sarah Jessica Parker'ın canlandırdığı Carrie, New York'un lüks yerleşim bölgesi Upper East Side'da yer alan, kum taşından yapılmış binadaki dairede yaşıyordu. Ve ev dizinin devamı niteliğindeki And Just Like That yayınlanmadan 23 dolardan kiralanmıştı.  

Booking'e bir not bırakan Parker misafirlere Nick & Toni's ve Lobster Roll gibi birkaç yerel favori restoran önerdi. (Fotoğraf: Booking)

Parker'ın kiraya vereceği 1940'lardan kalma üç yatak odalı sahil kulübesi Booking'te 23 Ağustos Salı günü rezervasyon için hazır olacak. Ancak hızlı olmak gerekiyor çünkü önce davranan iki konuğa 26 Ağustos Cuma ile 28 Ağustos Pazar günlerini kapsayan iki gecelik konaklama imkanı sunuluyor. 

Yalnızca 19,98 dolar

Thomas Ashbourne eserleriyle dolu sahil evinde 'partilere izin verilmez' gibi bazı kurallar bulunuyor. Evde konaklamanın bedeli ise 19,98 dolar olarak belirlendi. Tutar, Parker'ın New York City'deki ilişkiler hakkında yazan bir yazarı canlandırdığı “Sex And The City'nin çıkış tarihi olan 1998'i yansıtıyor.

Carrie Bradshaw'ın ikonik Manolo Blahnik ayakkabıları varsa Parker'ın da SJP'leri var ve misafirlere sunuluyor! (Fotoğraf: Booking)

Sarah Jessica Parker’ın kendi adını taşıyan ayakkabı markasından parçaların da yer aldığı giyinme odasının yanı sıra bu küçük ama sevimli kır evi sahile de kolay ulaşım imkanına sahip. 

Kiracıları Parker tarafından hazırlanan bir Perfect Cosmo ve şarküteri karşılayacak (Fotoğraf: Booking)

Evi kiraya verilmeden önce nasıl hazırlandığını anlatan Parker, kiracıların gerçek bir evde hissetmeleri için evi eski parçalarla döşediklerini, arka bahçeyi de konukların günbatımlarının, barbekülerin ve eğlenceli toplantıların tadını çıkarabilecekleri çok yönlü bir yer haline getirdiklerini açıkladı. 

Fotoğraf: Booking