19 Mayıs 2024, Pazar Gazete Oksijen
Haber Giriş: 02.05.2023 10:00 | Son Güncelleme: 02.05.2023 11:20

Serena Williams'tan Met Gala'da bebek müjdesi

Eşi Alexis Ohanian ile birlikte Met Gala'ya katılan ünlü tenisçi Serena Williams, kırmızı halıda "Artık üçümüzü çekin" diyerek hamile olduğunu açıkladı
Serena Williams ve Alexis Ohanian, Metropolitan Sanat Müzesi Kostüm Enstitüsü'nde New York'ta düzenlenen galada, 1 Mayıs 2023. (Fotoğraf: Nina Westervelt/The New York Times)
Serena Williams ve Alexis Ohanian, Metropolitan Sanat Müzesi Kostüm Enstitüsü'nde New York'ta düzenlenen galada, 1 Mayıs 2023. (Fotoğraf: Nina Westervelt/The New York Times)

Serena Williams New York'taki yıldızlarla dolu Met Gala'da gazetecilere eşi Alexis Ohanian ile birlikte geldiği kırmızı halıda yürüdüğü sırada basına yaptığı açıklamada, "Artık üçümüzü çekin" ifadelerini kullanarak ikinci bebeğini beklediğini söyledi. 23 kez Grand Slam'in sahibi olan oyuncu geçtiğimiz yıl tenisten uzaklaştığını duyurmuş ve Vogue dergisinde yayınlanan bir makalesinde 2017'de kızı Olympia'yı kucağına aldıktan sonra ailesini büyütmek istediğini yazmıştı.

Williams Pazartesi akşamı TikTok'ta yaptığı paylaşımda "Anna Wintour 3'ümüzü Met Gala'ya davet ettiğinde çok heyecanlandım" dedi. Vogue genel yayın yönetmeni ve Met Gala eşbaşkanı Wintour'un uzun zamandır arkadaşı olan Williams, Metropolitan Sanat Müzesi Kostüm Enstitüsü yararına her yıl düzenlenen etkinliğe sık sık katılıyor ve Pazartesi günü beyaz etekli, vücuda oturan siyah bir elbise giydi.

Kırmızı halıdan alınan görüntülerde, girişimci ve Reddit'in kurucu ortağı Ohanian'ın elini 41 yaşındaki Williams'ın karnına hafifçe koyduğu görüldü. Duyuru, eline raket alan en yetenekli sporculardan biri olan Williams'ın tenise geri dönmesinin pek olası görünmediğini ortaya koydu.