20 Mayıs 2024, Pazartesi Gazete Oksijen
Haber Giriş: 06.01.2023 14:41 | Son Güncelleme: 06.01.2023 18:00

Stranger Things yıldızı Noah Schnapp eşcinsel olduğunu açıkladı

Netflix'in popüler dizisi Stranger Things'in oyuncularından Noah Schnapp, TikTok'ta eşcinsel olduğunu açıkladı. 18 yaşındaki oyuncu dizide canlandırdığı Will karakterine düşündüğünden daha çok benzediğini söyledi
Stranger Things yıldızı  Noah Schnapp eşcinsel olduğunu açıkladı

Netflix'in popüler dizisi Stranger Things'te Will Byers karakterini canlandıran 18 yaşındaki Noah Schnapp, sosyal medya üzerinden eşcinsel olduğunu itiraf etti. Schnapp, TikTok'ta "18 yıl boyunca dolapta korktuktan sonra nihayet arkadaşlarıma ve aileme eşcinsel olduğumu söylediğimde ve verdikleri cevap 'Biliyoruz' olduğunda..." başlığıyla bir video paylaştı. Schnapp videoda "Sanırım Will'e düşündüğümden daha çok benziyorum" diye yazdı. Genç oyuncu Haziran 2022'de Variety'ye verdiği bir röportajda Will karakterinin eşcinsel olduğunu söylemişti.

TikTok/ Noah Schnapp

 

“Dizide de bir açılma sahnesi olmasını umuyoruz”

Genç oyuncu Will karakteri hakkında verdiği röportajda, "Artık büyüdüğü için bunu çok gerçek ve açık bir şey haline getirdiler. Artık eşcinsel olduğu ve Mike'ı sevdiği yüzde yüz açık. Ama daha önce bu yavaş bir süreçti. Bence bu çok güzel yapıldı çünkü bir karakteri birdenbire eşcinsel yapmak çok kolaydır" ifadelerini kullandı.

Schnapp ayrıca Will'in cinselliğinin dizinin gelecek sezonunda açıkça ele alınacağına dair umudunu da dile getirdi. Oyuncu, "Ele almaları gereken çok farklı şeyler var. Açıkçası, bir açılma sahnesi olmasını umuyoruz" dedi.

Noah Schnapp kimdir?

Noah Schnapp, 3 Ekim 2004 New York'da doğdu. Schnapp, Netflix yapımı Stranger Things dizisinde canlandırdığı Will Byers karakteri ile tanındı. 015 yapımı bir Steven Spielberg filmi olan Casuslar Köprüsü filminde rol aldı.

Noah Schnapp film ve dizileri

2015   Casuslar Köprüsü             Roger Donovan

2015   The Peanuts Movie          Charlie Brown

2016   The Circle                         Lucas

2016   Stranger Things                Will Byers

2017   We Only Know So Much  Otis Copeland

2018   Abe                                    Abe

2020  Hubie'nin Cadılar Bayramı  Tommy