29 Nisan 2024, Pazartesi Gazete Oksijen
Haber Giriş: 14.09.2023 11:57 | Son Güncelleme: 14.09.2023 12:25

Takipçileri ikiye bölündü: Elon Musk eski sevgilisi Amber Heard'ün fotoğrafını paylaştı

Elon Musk, hayran olduğu video oyunu kahramanı gibi giyinen Amber Heard'ün fotoğrafını paylaştı. Sosyal medyadaki kullanıcılar eski sevgilisinin fotoğrafını paylaşmasının iğrenç bir şey olduğunu belirtirken dünyanın en zengin insanının hayranları olumlu yorumlarla destek verdi
Takipçileri ikiye bölündü: Elon Musk eski sevgilisi Amber Heard'ün fotoğrafını paylaştı

Elon Musk, eski kız arkadaşı Amber Heard'ün Overwatch'taki video oyunu karakteri Mercy gibi giyindiği bir fotoğrafını paylaşarak sosyal medyayı ikiye böldü. X platformundaki (Twitter) birçok kullanıcı paylaşımı överken, milyarderin görüntüyü kamuyla paylaşma kararından rahatsız olanlar da vardı. 

Gazeteci Marlow Stern, "Söylemeye gerek yok ama Elon Musk'ın tuhaf fanboylarının ağzının suyu aksın diye Amber Heard'ün kostümlü bir fotoğrafını tweet atması iğrenç bir şey" diyerek öfkesini dile getirdi. Bir başkası da "Elon Musk'ın Amber Heard'ün kostümlü fotoğrafını paylaşması iğrenç" diye yazdı. Danielle adlı bir kullanıcı da "Kulağa üzücü bir hayat gibi geliyor. En azından birkaç küçük çocuğu var" dedi. 

"Olumlu yorumları yazanlar erkekler"

Danielle ayrıca olumlu yorumların çoğunun Musk'ın erkek takipçilerinden geldiğine dikkat çekerek, "Burada erkek ve kadın yorumları arasında büyük bir uçurum var. Beyler, bunu yapmayın" ifadesini kullandı.  

Gerçekten de gönderi, Musk'ın takipçilerinin büyük bir kısmının gönderiyi komik bulmasıyla övgüden nasibini aldı. Birisi, "Sahip olduğunuz her hayali gerçekleştirmek için ultra başarılı olun" yazdı. Başka bir kullanıcı ise, "Kimse güçle Elon'dan daha fazla eğlenemez. Bu çok heyecan verici" dedi. Başka bir kullanıcı ise "para mutluluğu satın alamaz" lafına atıfta bulunarak "Bu onlara verilecek standart bir cevap haline gelecek" diye ekledi. 

Yeni biyografisi, 52 yaşındaki Tesla milyarderinin yedi yıl önce 37 yaşındaki aktris Heard ile çıktığını ve Musk'ın kendisine Mercy'yi hatırlattığını söylemesinin ardından Heard'ın bir cosplay kıyafeti yaptırdığını ortaya çıkardı. Aquaman oyuncusu  Musk için kostümü giydiğini doğruladı. Milyarderin fotoğrafı paylaştığı gönderi şu ana kadar 2.8 milyon görüntülenme aldı.