19 Nisan 2024, Cuma
Haber Giriş: 04.09.2022 16:18 | Son Güncelleme: 04.09.2022 16:47

The Crown'da Prens William ve Kate Middleton'ı canlandıracak oyuncular belli oldu

The Crown'un yeni sezonunda Prens William'ın gençlik hallerini 21 yaşındaki Ed McVey ve 16 yaşındaki Rufus Kampa, Kate Middleton’ı ise Meg Bellamy canlandıracak
The Crown'da Prens William ve Kate Middleton'ı canlandıracak oyuncular belli oldu

İngiliz kraliyet ailesini anlatan The Crown dizisinin altıncı sezonunda Cambridge Dükü Prens William ve düşeş Kate Middleton'a haya verecek oyuncular belli oldu. 
Prens William’ın gençlik hallerini 21 yaşındaki Ed McVey ve 16 yaşındaki Rufus Kampa’nın canlandıracak. 

Ed McVey

Cambridge Düşesi eşi Kate Middleton’ı da 19 yaşındaki genç aktris Meg Bellamy canlandıracak. Ballamy, Kate Middleton'ın Cambridge Düşesi olmasından önce, müstakbel kocası Prens William'la tanıştığı St. Andrews Üniversitesi'ndeki öğrencilik yıllarının anlatıldığı bölümlerde yer alacak. 

Meg Bellamy

Dizide ayrıca Prens Charles rolünde Dominic West ve Galler Prensesi Diana rolünde Elizabeth Debicki yer alacak.

Altıncı sezonda, Kraliçe 2. Elizabeth'in hükümdarlığını 2000'li yılların başlarına kadar taşıyacak ve Prenses Diana'nın ölümünden sonra İngiliz kraliyet ailesinde yaşananlara da yer verecek. Netflix, dizinin beşinci sezonda biteceğini duyurmuştu ancak yapımcı Peter Morgan bir ‘hikayenin tamamlanması için altıncı sezonun şart olduğunu’ belirterek bir sezon uzattıklarını açıklamıştı. 
6. sezonun çekimlerinin sonbaharda başlaması beklenirken The Crown'un 5. sezonu kasım ayında Netflix'te izleyiciyle buluşacak.