05 Aralık 2025, Cuma
09.09.2022 04:30

Chelsea antrenör kovmaya servet harcadı

Sezonlar değişiyor, patron değişiyor ama Chelsea kulübünün teknik direktör öğütme makinesi değişmiyor. Son olarak Alman Thomas Tuchel de apar topar kovuldu. Üstelik kovulan antrenörlerin kulübe toplam maliyeti 140 milyon sterlini aşıyor. Bugünkü kurla neredeyse 3 milyar TL
A+ Yazı Boyutunu Büyüt A- Yazı Boyutunu Küçült

Yıllarca teknik direktör öğütme makinesi gibi çalışmış Chelsea’de işler artık değişti, yeni patron Todd Boehly ‘herhalde böyle davranmaz’ derken o da sahiplikteki dördüncü ayı bile dolmadan aynı yola girdi ve takımı 2021’de Avrupa şampiyonu yapmış Thomas Tuchel’i görevinden aldı.

* Bu haber/yazı ve resimlerin eser sahipliğinden doğan tüm hakları Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’ne ait olup işbu yazı/haber ve resimlerin, kaynak gösterilmeksizin kısmen/tamamen izin alınmaksızın yeniden yayımlanması yasaktır. Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’nin, 5187 sayılı Basın Kanunu’nun 24. maddesinden doğan her türlü hakkı saklıdır.

Alp Ulagay
Alp Ulagay