Mart ayında Barcelona-Real Madrid maçındaki 91 bini aşkın seyirci, bir ay sonra Barcelona-Wolfsburg maçında yine Camp Nou tribünlerini dolduran 91.600 kişi, geçen hafta Euro 2022’nin açılış maçında İngiltere’yi izlemeye koşan 68 bini aşkın futbolsever ve ekranları başına toplanan milyonlar… Kadın futboluna gösterilen ilginin somut göstergesi birkaç örnek.
15.07.2022 04:30
Ne turnuva ama…
Euro 2022, yükselen kadın futbolunun uluslararası vitrini oldu. Dolu tribünler önünde bol gollü bir turnuva izliyoruz. Kadın futbolunun Avrupa’daki yükselişi sürüyor. Birbiri ardına profesyonel ligler kuruluyor, medya görünürlüğü hızla artıyor, ekonomi büyüyor
A+
Yazı Boyutunu Büyüt
A-
Yazı Boyutunu Küçült
* Bu haber/yazı ve resimlerin eser sahipliğinden doğan tüm hakları Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’ne ait olup işbu yazı/haber ve resimlerin, kaynak gösterilmeksizin kısmen/tamamen izin alınmaksızın yeniden yayımlanması yasaktır. Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’nin, 5187 sayılı Basın Kanunu’nun 24. maddesinden doğan her türlü hakkı saklıdır.
Rodri'nin İstanbul hediyesi
11 Haziran 2023
Futbol için İstanbul büyüsü vakti
09 Haziran 2023
İtalyanlar döndü
02 Haziran 2023
Pep ve üç silahşorunun muhteşem sezonu
26 Mayıs 2023
Avrupa’nın gözü Türk finalinde
Tüm Yazıları
19 Mayıs 2023