Eda Baba şu sıralar yeni albümünü yayınlamaya hazırlanıyor. Albümün ilk teklisi Güneş Daha Güzel Doğacak’ı paylaşan İstanbullu müzisyen hayatının çok mutlu bir anında. “Ülkenin durumu kafa karıştırıcı olsa da yaptığım şeylere tutunmaya çalışıyorum. İnsan bazen ‘İyiyim’ demeye utanıyor ama ben iyiyim” diyor. Eda Baba ile 15 yıllık kariyerinde hayallerinin ne kadarının gerçek olduğunu ve nelerin onu motive ettiğini konuştuk.
22.11.2024 04:30
“Yaşamı anlamlandırmak için müzik yapıyorum”
Yeni albümünü yayınlamaya hazırlanan Eda Baba ile konuştuk: “Birbirine benzeyen insanlar aynı yörüngede dolanıyorlar. Bu hepimize güç veriyor”
A+
Yazı Boyutunu Büyüt
A-
Yazı Boyutunu Küçült
* Bu haber/yazı ve resimlerin eser sahipliğinden doğan tüm hakları Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’ne ait olup işbu yazı/haber ve resimlerin, kaynak gösterilmeksizin kısmen/tamamen izin alınmaksızın yeniden yayımlanması yasaktır. Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’nin, 5187 sayılı Basın Kanunu’nun 24. maddesinden doğan her türlü hakkı saklıdır.
Sıla Gençoğlu’nun yasından doğan albüm
05 Aralık 2025
Simge’den aşk, yas ve iyileşme üzerine yeni albüm: Artık sahnede de, evde de sokakta da aynı kişiyim
28 Kasım 2025
Fazıl Say Doğu ile Batı’yı notalarıyla buluşturuyor
21 Kasım 2025
Müziğin fonda olduğu bir Beyoğlu anlatısı
21 Kasım 2025
Müzik dünyasının konuştuğu dört önemli albüm
Tüm Yazıları
14 Kasım 2025