27 Nisan 2024, Cumartesi Gazete Oksijen
28.10.2022 04:30

Zayıflıklarını anlattı ‘en güçlü’ oldu

Yeni albümü Midnights’ı yayınlayan Taylor Swift çağımızın en büyük pop yıldızlarından biri. Geçen hafta ‘çökerttiği’ Spotify istatistiklerine göre Swift, dünyada en çok dinlenen yedinci müzisyen

İnsanların birlikteyken dans edebildikleri ama aynı zamanda tek başlarına odalarına çekildiklerinde ağlayabildikleri pop şarkıları, türlerinin en iyisidir. Bunu elbette en iyi yapan topluluk The Beatles’dı. Müzikte, şarkılarda bu türden bir karanlığın da olması sizlere farklı kapılar açabilir.” Çağımızın en büyük müzik yıldızlarından birinin, Taylor Swift’in son albümünü inşa eden prodüktör Jack Antonoff, pop şarkılarının gücünü böyle açıklıyor. Antonoff’un yaptığı bu tanıma fazlasıyla uyan pop müzisyenlerinden biri Swift. 

Stadyumlarda binlerce seyirciyi dans ettirilebilirken, duygusal dünyasındaki iniş çıkışları, kırılganlıklarını paylaştığı kişisel şarkılarıyla dinleyicilerini hüzne de sürükleyebiliyor. 32 yaşındaki mega-star geçtiğimiz hafta onuncu stüdyo albümü Midnights ile yeniden karşımıza çıktı. Bugüne kadar sattığı 200 milyon albümle, Spotify’da onu her ay dinleyen 60 milyonu aşkın dinleyicisiyle, kazandığı 11 Grammy, 34 American Music Awards ve 29 Billboard Music Awards ödülüyle, Taylor Swift’in bir pop yıldızından çok daha fazlasını temsil ettiği aşikar.