13 Temmuz 2025, Pazar
Abone Ol Giriş yap
08.04.2022 04:30
email [#52C1F5] Created with Sketch. Her gün aynı saatte, en önemli gelişmeler e-posta kutunda! Şimdi ücretsiz üye ol, gündemi kaçırma!
email [#52C1F5] Created with Sketch. Her gün aynı saatte, en önemli gelişmeler e-posta kutunda! Şimdi ücretsiz üye ol, gündemi kaçırma!

Cam tavanları yıkacaklar

Erkeklerle eşit kariyer imkanlarına sahip olamayan ve eşit ücret alamayan kadınların karşılaştığı engellere “cam tavan” deniyor. Hayata karışan kadınlar platformu cam tavanları kıracak
A+ Yazı Boyutunu Büyüt A- Yazı Boyutunu Küçült

Kadınların iş hayatında karşılaştığı engellerden biri de cam tavanlar. İş hayatlarında bekledikleri terfiyi alamayan, erkeklerle eşit kariyer imkanlarına sahip olamayan ve eşit ücret alamayan kadınların karşılaştığı bu bariyerlere “cam tavan” deniliyor. Kadınların bu cam tavanları aşması için “Hayata Karışan Kadınlar Platformu” kuruldu. Platforma şimdiden 4 bin kadın başvurdu. 

Yazının tamamını görebilmek için lütfen abone olun. ABONE OL Aboneyseniz üye girişi yapınız.
Oksijen'e e-gazete aboneliği ile edineceğiniz avantajlar; Oksijen yazarlarının tüm yazılarına erişim Gazeteoksijen.com üzerinden 7/24 güncel haber erişimi Her gün e-posta kutunuza gelen Oksijen bülteni Gazete Oksijen, O2 ve özel yayın arşivine erişim

Hesap oluşturun

veya
Zaten üye misiniz? Üye girişi yapın

* Bu haber/yazı ve resimlerin eser sahipliğinden doğan tüm hakları Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’ne ait olup işbu yazı/haber ve resimlerin, kaynak gösterilmeksizin kısmen/tamamen izin alınmaksızın yeniden yayımlanması yasaktır. Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’nin, 5187 sayılı Basın Kanunu’nun 24. maddesinden doğan her türlü hakkı saklıdır.