Şule Mene, ilaç ve tıbbi cihaz endüstrileri için klinik araştırmalar yapıyor. Kurucusu olduğu Mene Health Group Türkiye’de alanında ilkleri başarmış bir şirket. 2016’da Yılın Kadın Girişimcisi Yarışması’nda tanıdığım Şule Mene, son dönemde de işine yeni boyutlar kattı. Biyoteknolojik ilaçlar konusundaki gelişmeleri gören Mene, Kocaeli’de BioPark’ı kurdu. BioPark’ta hem Türkiye’ye hem de Türkiye çevresindeki 40 ülkeye klinik araştırma yapılıyor.
12.08.2022 04:30
Hedefi Türkiye’yi bölgenin klinik araştırma üssü yapmak
Farklı yollardan yürüyen kadınlardan biri Şule Mene. Türkiye’de klinik araştırmalar alanında ilkleri yapmış bir doktor. Ve son 3 yılda biyoteknolojik ilaçlar konusuna odaklanarak Kocaeli’de 210 milyon lira yatırımla BioPark’ı kurdu
A+
Yazı Boyutunu Büyüt
A-
Yazı Boyutunu Küçült
* Bu haber/yazı ve resimlerin eser sahipliğinden doğan tüm hakları Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’ne ait olup işbu yazı/haber ve resimlerin, kaynak gösterilmeksizin kısmen/tamamen izin alınmaksızın yeniden yayımlanması yasaktır. Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’nin, 5187 sayılı Basın Kanunu’nun 24. maddesinden doğan her türlü hakkı saklıdır.