Jean-Christophe Grangé’yi bugüne kadar hep başkalarının karanlık hikayelerini anlatırken okuduk. Kızıl Nehirler’den bu yana onun dünyasında kötülük, neredeyse metafizik bir yoğunluk taşır; karakterler kadar atmosfer de suçun parçasıdır. Ancak Doğan Kitap’tan yeni yayımlanan Ben Şeytanın Oğluyum, bu kez o karanlığın kaynağını dışarıda değil, doğrudan yazarın kendi hayatında arıyor.
24.04.2026 04:30
Karanlığın kaynağına dönüş
Jean-Christophe Grangé’nin yeni yayımlanan Ben Şeytanın Oğluyum adlı anı kitabı, yazarın yıllardır kurduğu karanlık evrenin izini bu kez kendi hayatında sürüyor. Fransız basınının da işaret ettiği gibi, bu metin Grangé’nin kötülükle kurduğu ilişkinin en kişisel kaynağına uzanıyor
A+
Yazı Boyutunu Büyüt
A-
Yazı Boyutunu Küçült
* Bu haber/yazı ve resimlerin eser sahipliğinden doğan tüm hakları Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’ne ait olup işbu yazı/haber ve resimlerin, kaynak gösterilmeksizin kısmen/tamamen izin alınmaksızın yeniden yayımlanması yasaktır. Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’nin, 5187 sayılı Basın Kanunu’nun 24. maddesinden doğan her türlü hakkı saklıdır.
İstanbul’da sanat çiçek açıyor
10 Nisan 2026
Arter’in 15 yılının izdüşümü yapım aşamasında
10 Nisan 2026
Güney Koreli yazar Bora Chung: “Ütopya diye bir yer yok ama ona ulaşmaya çabalamak gerek”
10 Nisan 2026
Osman Hamdi 3,6 milyon sterline satıldı, peki neden?
03 Nisan 2026
Sakıp Sabancı Müzesi Müdürü Prof. Dr. Ahu Antmen: “Her toplum kendi saatinde bir modernizm yaşıyor"
Tüm Yazıları
03 Nisan 2026