14 Haziran 2025, Cumartesi
Abone Ol Giriş yap
03.06.2022 04:30
Fem Güçlütürk
Fem Güçlütürk

Bahçe yapacağım diye dünyayı zehirlemeyin

Organik içerikli, doğa dostu ev yapımı böcek ve mantar ilacı hazırlama maceramda pek de doğru karışımları bulamadığım gerçeğiyle kısa zamanda yüzleşmiştim. Hedefiniz böyle bir bahçeyse, uzmanların tecrübesinden faydalanmanız şart
A+ Yazı Boyutunu Büyüt A- Yazı Boyutunu Küçült

Bahçeyi yaptıran değil yapanlardanım, sonuca değil sürece odaklananlardanım, söze değil niyete bakanlardanım, “Ben oldum” demek yerine “Ne kadar az biliyormuşum” demeye çalışanlardanım, az filtreli konuşanlardanım, zarfa kanmayıp mektubu okuyanlardanım, çevre bilincimi artırmaya uğraşanlardanım. İddialı, idealist laflar etme, insanlığı hatta dünyayı kurtarmak sana mı kaldı deme, elden ne gelirse yapmaya varım. 

Yazının tamamını görebilmek için lütfen abone olun. ABONE OL Aboneyseniz üye girişi yapınız.
Oksijen'e e-gazete aboneliği ile edineceğiniz avantajlar; Oksijen yazarlarının tüm yazılarına erişim Gazeteoksijen.com üzerinden 7/24 güncel haber erişimi Her gün e-posta kutunuza gelen Oksijen bülteni Gazete Oksijen, O2 ve özel yayın arşivine erişim

Hesap oluşturun

veya
Zaten üye misiniz? Üye girişi yapın

* Bu haber/yazı ve resimlerin eser sahipliğinden doğan tüm hakları Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’ne ait olup işbu yazı/haber ve resimlerin, kaynak gösterilmeksizin kısmen/tamamen izin alınmaksızın yeniden yayımlanması yasaktır. Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’nin, 5187 sayılı Basın Kanunu’nun 24. maddesinden doğan her türlü hakkı saklıdır.

Fem Güçlütürk
Fem Güçlütürk